fbpx

Wondervrouwen | Coming up: oktober 2021

Voor alle intuitive coaches, healers, lichtwerkers, way-showers, goeddoeners, zieners, stralers & wakkere vrouwen die (nu écht ;-)) 100% "JA" willen zeggen tegen hun zielsmissie

201202_fleur-shoot_001

Lieve, mooie vrouw (ja, jij!)

Wil jij nu ein-de-lijk jouw zielsmissie - vanuit een diep zelfvertrouwen en een 100% weten dat dit jouw pad is - de wereld in STRALEN?

(inclusief sparkle in je ogen die niet meer weg gaat ;-))

Van vastzitten (yet again!) naar everlasting flow...

Van getwijfel naar oh yeahhh let's gooo...

Van mweeeeh (another day wasted) naar soul-deep voldoening (OMG; I'm doing it!)...

201202_fleur-shoot_004

Then this is for you!

Wondervrouwen

Mijn allernieuwste 1:1 & groepscoachings programma

3 maanden, 10 vrouwen, 1 tribe.

(En, tipje van de sluier: de powercombi van 1:1 Coaching, Intieme Sister Circles & Masterclasses én Breathwork! ;-))

Hmm, yes!

Are you feeling it?

Klik dan op de knop hieronder!

Oeee YES - this sounds juicy!

Deze SHINY-ladies gingen je voor:

(in mijn vorige coachtrajecten)

“Eigenlijk weet ik altijd precies wat ik wil en onderneem ik actie om mijn dromen waar te maken. Maar ik was mezelf even kwijt. Mijn missie was helder (duurzame samenwerkingen realiseren), maar corona legde me lam. Ik kreeg steeds meer negatieve overtuigingen die me belemmerde actie te ondernemen op mijn droom. En nu? Alles is veranderd! Het SHINE traject was voor mij het turning point. Fleur, ik wil je bedanken dat je me hebt geleerd om weer naar mijn intuïtie te luisteren. Ik heb van mijn droom mijn hoofdzaak (ipv bijzaak) gemaakt, zit lekker in m'n vel en voel me relaxed en krachtig. En allerbelangrijkst: dat fantastische, manische & energieke “dat kan ik!” gevoel waar ik zo naar verlangde, dat is weer terug!"

Maike, Amsterdam

"Dit traject ben ik aangegaan omdat ik zo’n dikke JA en nieuwsgierigheid voelde toen ik SHINE voorbij zag komen. En ik ben zo dankbaar dat ik het heb gedaan want de sessies waren echt ontzettend inspirerend. Veel dingen zijn op zijn plek gevallen en los gekomen. Ik voel meer liefde, vertrouwen in het leven, ik weet meer waar ik echt blij van word en aan van ga, mijn hart is geopend en ik durf steeds meer mezelf te zijn en vanuit daar keuzes te maken die echt bij mij passen. Vanuit mijn hart zou ik SHINE echt aan iedereen aanbevelen want het is een van de mooiste cadeaus die je jezelf kan geven. Het voelt zo veilig om samen met Fleur aan jouw overtuigingen, patronen en doelen te werken. Tijdens de sessies houdt Fleur zo’n fijne space waarin jij nog meer kan gaan shinen en echt kan voelen wat er bij jou van binnen speelt. Fleur is een inspiratie en een prachtig mens. Dankjewel voor dit, het traject was een feestje!"

Milou, Groningen

"Voor het traject met Fleur beperkte ik mezelf heel erg in de grootsheid van mijn verlangens. Ik vond het lastig om echt voor mezelf te kiezen en bepaalde stappen te zetten omdat ik dacht dat ik er nog niet klaar voor was. Dankzij het traject ben ik een podcast gestart, aan verschillende cursussen begonnen en heb ik de knoop doorgehakt om fulltime voor mezelf te gaan werken als coach voor young professionals! 

Ik voel me meer in controle over mijn leven. Fleur is doortastend en empathisch, maakt dingen concreet en zorgt dat je verantwoordelijkheid neemt voor je eigen proces - altijd met een gevoel van lichtheid. Ik zou het SHINE traject absoluut aanraden als je er klaar bent om ECHT stappen te gaan zetten en voor jezelf te kiezen én bereid bent diep te gaan. Ik ben Fleur ontzettend dankbaar voor het waardevolle traject en de resultaten die we behaald hebben!" 

Kyra, Utrecht

"Ik heb Fleur de afgelopen 3 jaar leren kennen als een ervaren, empathische coach met helende krachten. Door het SHINE traject met Fleur, haar liefdevolle aandacht en warme stem, ben ik weer excited over de toekomst. Ik voel mij zelfverzekerd en krachtig in het behalen van mijn doelen. Als ondernemer helpt dit mij enorm; door de nieuwe inzichten trek ik mooie kansen aan zoals hogere inkomsten en leuke nieuwe projecten. Als resultaat ervaar ik meer rust en onvoorwaardelijke liefde in mijn leven." 

Jennifer, Amsterdam

"Het SHINE traject is echt heel waardevol! Het is heel tof om te ervaren wat ik in 3 maanden heb bereikt door te luisteren naar mijn gevoel! Zo ben ik mijn coachingsbedrijf gestart en voel ik meer zelfliefde en zelfvertrouwen. Mijn mooiste inzicht is dat ik op mijn intuïtie mag vertrouwen en dat het zo goed en krachtig voelt om op basis daarvan te handelen. Fleur coacht op basis van gevoel met een goede dosis humor, I love it!”

Marjolijn, Amsterdam

"Wat ben ik dankbaar dat ik mee mocht doen, want dankzij dit programma en de coaching van Fleur is er onwijs veel geshift! Ik heb mijn missie helder gekregen, tientallen inzichten opgedaan en consistent stappen gezet om blokkades te doorbreken. Ik voel me een stuk lichter, heb meer vertrouwen, het gevoel weer in beweging te zijn (en nu wél in de juiste richting) en er komen dingen op mijn pad die mooier zijn dan ik had durven dromen. SHINE was een van mijn grootste cadeaus van 2020 en ik zou iedereen die zich ook maar een beetje aangetrokken voelt aanraden om mee te doen!"

Chelly, Rotterdam

"Ik ben aan dit SHINE traject begonnen omdat ik merkte dat ik de verbinding met mezelf kwijt was, en niet meer goed wist wat IK nou wilde. Door dit traject ben ik weer terug bij mezelf gekomen en weet ik weer wat ik belangrijk vind, maar vooral ook wat ik nodig heb. Ik ervaar veel meer rust en connectie met mezelf. Fleur heeft mij enorm geholpen om in kleinere stappen aan mijn dromen/doelen te werken!"

Claudia, Vianen

"Ik heb mijn energie weer teruggevonden, weet waar mijn hart sneller van gaat kloppen en heb een leuke nieuwe baan gevonden. Mijn sparkle is terug en ik voel me mega powerful! Ik sta keihard in mijn kracht en ben zo ontzettend dankbaar voor alle mooie dingen die op mijn pad komen. Heel erg bedankt voor alles lieve Fleur!"

Vivian

"Ik ben echt super dankbaar dat ik Fleur op Instagram ben tegengekomen! Sinds ik haar coachtraject heb gevolgd ben ik omhoog geschoten qua burn-out herstel, ervaar ik meer rust en sta ik veel meer in contact met m’n intuïtie. Mijn relatie heeft meer diepgang gekregen, ik voel me meer verbonden met de mensen om me heen en ook in mijn werk als ondernemer durf ik mijn intuïtie nu echt te volgen. Het is een wereld van verschil, ik voel me zoveel lichter! Ik pak nu zelf de verantwoordelijkheid over mijn leven - en dat werpt z’n vruchten echt af."

Yvette, Wijnandsrade

“In de periode dat ik Fleur op Instagram vond zat ik verre van lekker in mijn vel. Ik voelde me gevangen in een vicieuze cirkel van vermoeidheid en negatieve zelf-oordelen waarvan ik de uitweg niet zag, met een giga vertraging in mijn Master studie als gevolg. De stap om een coachtraject met Fleur in te gaan was essentieel voor het herstel van de connectie met mijn innerlijke kracht. Inmiddels ben ik afgestudeerd, naar Italië verhuisd, voel ik mij energieker dan ooit en zijn zelfacceptatie en zelfliefde nu voor mij geen vage begrippen meer maar the way of life. Ik heb lessen voor het leven geleerd en ben Fleur eeuwig dankbaar!”

Marjolein, Rome - Italië

“De investering die ik in mezelf heb gedaan is in geen enkel bedrag uit te drukken. Coaching met Fleur is een verademing na een verstikkende periode. Het leven krijgt weer meer kleur. Voor eenieder die twijfelt of coaching bij Fleur zijn vruchten afwerpt; dit doet het. De flow is terug; de ene na de andere mooie aanbieding komt op mijn pad. Ik zit lekker(der) in mijn vel en kan weer intens genieten. Vertrouw erop dat als je jezelf deze kans gunt, er voor je gezorgd gaat worden."

Michelle, Tilburg

"Ik ben zo dankbaar dat ik Fleur heb gevonden en zij mij heeft begeleid in mijn burn-out journey. Dankzij Fleur ben ik dichtbij mezelf gekomen, heb ik naar mijn hart leren luisteren en heb ik mijn eigen waarde en kracht gevonden."

Grace, Amsterdam

Fleur heeft mij op een rocket to the moon gezet. Haar hulp inroepen was de beste beslissing die ik kon maken voor mijn burn-out herstel!"

Iris, Utrecht

"Sinds februari ’18 loop ik bij een psycholoog en in die hele periode heb ik niet de inzichten gehad die ik vandaag bij Fleur (januari '19) in 1 sessie kreeg."

Michelle, Tilburg

“Fleur heeft haar liefde voor intuïtie op mij overgebracht. Ze heeft me geleerd om weer te houden van. Te houden van mezelf, te luisteren naar mijn behoeften en om te voelen, waardoor ik nu veel meer vanuit mezelf leef in plaats van voor anderen. En misschien wel het allerbelangrijkste: ze heeft me geleerd om weer te houden van het leven. Mijn leven. Iets waar ik voor altijd profijt van ga hebben!”

Marieke, Amsterdam

Scroll naar top