Words of Love

Oftewel: Reviews 😉

Words of Love

Oftewel: Reviews 😉

Words of Love

Oftewel: Reviews 😉

Coaching

"Ik ben zoveel meer toegewijd aan MEZELF. Mijn intuïtie is geopend en ik voel een eindeloze bron van inspiratie! Ik heb het 'vele' moeten losgelaten en laat me leiden door JOY: spelen, creëren, flowen; licht & luchtig. In combinatie met een healthy focus.

Mijn missie is veel verder uitgekristalliseerd. Ik heb een waanzinnig concept gecreëerd voor een coachingstraject en mijn 1e officiële klant aangetrokken! Ik heb een website gemaakt waar ik verliefd op ben én er is out of the blue een vorm van energiewerk op mijn pad gekomen.

Maar Wondervrouwen werkt ook op andere vlakken door: mijn relatie is next level gegaan en ik ben een bewustere mama voor mijn zoontje.

Ik voel me nu zo gedragen: door mezelf, door het leven en door het universum - best feeling EVER! 

Ik heb de laatste 3 jaar veel aan persoonlijke ontwikkeling gedaan - dit was voor mij het ontbrekende puzzelstukje. Het voelt alsof alles full circle is gekomen en ik er nu écht klaar voor ben om mijn missie volop te LEVEN.

Ik zou coaching met Fleur aan iedereen aanraden: she holds space like a boss, maar met zoveel liefde, warmte en lichtheid. Je schaduw aankijken is soms een rocky road, maar na een sessie met Fleur voelde ik me altijd weer helemaal aligned. Fleur’s energie is mega uplifting."

Jennifer - @jennifereringaard

"Ik zat vast. Ik had een turbulent jaar achter de rug en mijn leven zag er absoluut niet uit als ik wilde. 

Wondervrouwen heeft me weer verbonden met mezelf en de stroom van het leven. Het heeft me zoveel moois gebracht - ik zou er een boek over kunnen schrijven.

Mijn creativiteit is om de hoek komen kijken, schrijven, tekenen (huh - dit lukt ineens?), mijn levensenergie is gaan stromen. En dan heb ik het nog niet eens over Egypte. Ik werd daar intuïtief naartoe geleid en wat ik daar heb meegemaakt heeft mijn hele wereld geshift. Een volledige soul remembrance. Ik ben thuisgekomen en heb mogen voelen wat ik hier kom doen. En dit allemaal in 3 maanden tijd!

Dankjewel lieve Fleur voor jouw aandacht, de veilige omgeving die je keer op keer wist te creëren en het vele lachen samen <3. Ik kan niet wachten wat de rest van dit jaar mij gaat brengen!" 

Amy - @a_vwijk

"Ik zat volledig vast in mijn hoofd, waardoor ik de eerste stappen niet durfde te zetten om mijn dromen na te jagen. "Ik voel met mijn hoofd", zei ik tegen Fleur in onze eerste 1:1 coach sessie. Dat ik nu - precies 3 maanden nadat dit magische Wondervrouwen traject is gestart - mijn vaste baan heb opgezegd, mijn intuïtie ga volgen en een half jaar op Bali ga wonen had ik alleen maar durven dromen. Ik ga het gewoon écht doen! Zonder plan, zonder weten, maar mét gevoel en een portie vertrouwen. Als je mij 3 maanden geleden had verteld waar ik nu zou staan zou ik je niet hebben geloofd. Zo’n grote transformatie ondergaan vind ik een ontzettend mooi cadeau en zou ik absoluut iedereen wensen!”

Lotte - @lotteburgerss

“Ik voelde mijn richting steeds beter maar vond het lastig om me los te maken van verwachtingen van anderen. Dit programma was als een Go sign; ga voor jezelf kiezen, ga spelen, ga de wereld blij maken op manieren die anderen niet kunnen voorzien. Ik loop anders, ik voel me anders. ZO veel dichterbij mezelf. Ik heb veel meer vertrouwen in dat dat wat ik wil vanuit mijn hart & ziel klopt. Ik durf mijn richting te kiezen met een gigantische vlam. Dankjewel lieve Fleur, woorden schieten tekort. Ik ben je echt heel dankbaar dat je een stuk met me meeliep <3”

Lodewike - @lodewike

Mijn intuïtie zat ergens heeel ver weggestopt. Het SHINE traject heeft mij laten inzien dat ik er echt naar mag luisteren, en dat het alles in positieve zin in werking zet! Ik heb een nieuwe baan gemanifesteerd waarin ik dag in dag uit met inspirerende mensen werk. Ook is mijn team super spiritueel, leer ik veel bij en verdiep ik me automatisch meer in spiritualiteit (zoals ik wilde!). Daarnaast mag ik werken waar, wanneer en hoe ik wil - in januari vertrek ik voor 2 maanden naar Mexico bijvoorbeeld! Freedom! In mijn dagelijks leven ben ik veeel rustiger & verlies ik mezelf minder snel als ik me even niet chill voel. Het SHINE-traject is een deep dive naar jezelf en zou ik zeker aanraden! Ik denk dat iedere vrouw baat heeft bij dit programma."

Emma, Amsterdam

"Alles is veranderd! Het SHINE traject was voor mij het turning point. Ik ben op het vliegtuig naar Bali gestapt om daar van mijn elektrische scooter verhuur bedrijf (@skutebali.com) een succes te maken (hallo schone lucht :-)), mijn eigen droomhuis te bouwen én ik werk aan nieuwe duurzame online ideeën die ik in 2022 ga lanceren. Fleur, ik wil je bedanken dat je me hebt geleerd om weer naar mijn intuïtie te luisteren. Ik zit lekker in m'n vel en voel me relaxed & krachtig. En allerbelangrijkst: dat fantastische, manische & energieke “dat kan ik” gevoel waar ik zo naar verlangde, dat is weer terug! Het voelt bevrijdend."

Maike, Amsterdam

"Dit traject ben ik aangegaan omdat ik zo’n dikke JA voelde toen ik SHINE voorbij zag komen. En ik ben zo dankbaar dat ik het heb gedaan want de sessies waren ontzettend inspirerend. Veel dingen zijn op zijn plek gevallen en los gekomen. Ik voel meer liefde, vertrouwen in het leven, ik weet meer waar ik echt blij van word en aan van ga, mijn hart is geopend en ik durf steeds meer mezelf te zijn en vanuit daar keuzes te maken die echt bij mij passen. Vanuit mijn hart zou ik SHINE aan iedereen aanbevelen want het is een van de mooiste cadeaus die je jezelf kan geven. Het voelt zo veilig om samen met Fleur aan jouw overtuigingen, patronen en doelen te werken. Tijdens de sessies houdt Fleur zo’n fijne space waarin jij nog meer kan gaan shinen en echt kan voelen wat er bij jou van binnen speelt. Fleur is een inspiratie en een prachtig mens. Dankjewel, het traject was een feestje!"

Milou, Groningen

"Voor het traject met Fleur beperkte ik mezelf heel erg in de grootsheid van mijn verlangens. Ik vond het lastig om echt voor mezelf te kiezen en bepaalde stappen te zetten omdat ik dacht dat ik er niet klaar voor was. Dankzij het traject ben ik een podcast gestart, aan verschillende cursussen begonnen en heb ik de knoop doorgehakt om fulltime voor mezelf te gaan werken als coach voor young professionals! 

Ik voel me meer in controle over mijn leven. Fleur is doortastend en empathisch, maakt dingen concreet en zorgt dat je verantwoordelijkheid neemt voor je eigen proces - altijd met een gevoel van lichtheid. Ik zou het SHINE traject absoluut aanraden als je er klaar bent om ECHT stappen te gaan zetten, voor jezelf te kiezen én bereid bent diep te gaan. Ik ben Fleur ontzettend dankbaar voor het waardevolle traject en de resultaten die we behaald hebben!" 

Kyra, Utrecht

"Ik heb Fleur de afgelopen 3 jaar leren kennen als een ervaren, empathische coach met helende krachten. Door het SHINE traject met Fleur, haar liefdevolle aandacht en warme stem, ben ik weer excited over de toekomst. Ik voel mij zelfverzekerd en krachtig in het behalen van mijn doelen. Als ondernemer helpt dit mij enorm; door de nieuwe inzichten trek ik mooie kansen aan zoals hogere inkomsten en leuke nieuwe projecten. Als resultaat ervaar ik meer rust en onvoorwaardelijke liefde in mijn leven." 

Jennifer, Amsterdam

"Het SHINE traject is echt heel waardevol! Het is heel tof om te ervaren wat ik in 3 maanden heb bereikt door te luisteren naar mijn gevoel! Zo ben ik mijn coachingsbedrijf gestart en voel ik meer zelfliefde en zelfvertrouwen. Mijn mooiste inzicht is dat ik op mijn intuïtie mag vertrouwen en dat het zo goed en krachtig voelt om op basis daarvan te handelen. Fleur coacht op basis van gevoel met een goede dosis humor, I love it!”

Marjolijn, Amsterdam

"Wat ben ik dankbaar dat ik mee mocht doen, want dankzij dit programma en de coaching van Fleur is er onwijs veel geshift! Ik heb mijn missie helder gekregen, tientallen inzichten opgedaan en consistent stappen gezet om blokkades te doorbreken. Ik voel me een stuk lichter, heb meer vertrouwen, het gevoel weer in beweging te zijn (en nu wél in de juiste richting) en er komen dingen op mijn pad die mooier zijn dan ik had durven dromen. SHINE was een van mijn grootste cadeaus van 2020 en ik zou iedereen die zich ook maar een beetje aangetrokken voelt aanraden om mee te doen!"

Chelly, Rotterdam

"Ik heb mijn energie weer teruggevonden, weet waar mijn hart sneller van gaat kloppen en heb een leuke nieuwe baan gevonden. Mijn sparkle is terug en ik voel me mega powerful! Ik sta keihard in mijn kracht en ben zo ontzettend dankbaar voor alle mooie dingen die op mijn pad komen. Heel erg bedankt voor alles lieve Fleur!"

Vivian

"Ik ben echt super dankbaar dat ik Fleur op Instagram ben tegengekomen! Sinds ik haar coachtraject heb gevolgd ben ik omhoog geschoten qua burn-out herstel, ervaar ik meer rust en sta ik veel meer in contact met m’n intuïtie. Mijn relatie heeft meer diepgang gekregen, ik voel me meer verbonden met de mensen om me heen en ook in mijn werk als ondernemer durf ik mijn intuïtie nu echt te volgen. Het is een wereld van verschil, ik voel me zoveel lichter! Ik pak nu zelf de verantwoordelijkheid over mijn leven - en dat werpt z’n vruchten echt af."

Yvette, Wijnandsrade

“In de periode dat ik Fleur op Instagram vond zat ik verre van lekker in mijn vel. Ik voelde me gevangen in een vicieuze cirkel van vermoeidheid en negatieve zelf-oordelen waarvan ik de uitweg niet zag, met een giga vertraging in mijn Master studie als gevolg. De stap om een coachtraject met Fleur in te gaan was essentieel voor het herstel van de connectie met mijn innerlijke kracht. Inmiddels ben ik afgestudeerd, naar Italië verhuisd, voel ik mij energieker dan ooit en zijn zelfacceptatie en zelfliefde nu voor mij geen vage begrippen meer maar the way of life. Ik heb lessen voor het leven geleerd en ben Fleur eeuwig dankbaar!”

Marjolein, Rome - Italië

“De investering die ik in mezelf heb gedaan is in geen enkel bedrag uit te drukken. Coaching met Fleur is een verademing na een verstikkende periode. Het leven krijgt weer meer kleur. Voor eenieder die twijfelt of coaching bij Fleur zijn vruchten afwerpt; dit doet het. De flow is terug; de ene na de andere mooie aanbieding komt op mijn pad. Ik zit lekker(der) in mijn vel en kan weer intens genieten. Vertrouw erop dat als je jezelf deze kans gunt, er voor je gezorgd gaat worden."

Michelle, Tilburg

"Ik ben zo dankbaar dat ik Fleur heb gevonden en zij mij heeft begeleid in mijn burn-out journey. Dankzij Fleur ben ik dichtbij mezelf gekomen, heb ik naar mijn hart leren luisteren en heb ik mijn eigen waarde en kracht gevonden."

Grace, Amsterdam

Fleur heeft mij op een rocket to the moon gezet. Haar hulp inroepen was de beste beslissing die ik kon maken voor mijn burn-out herstel!"

Iris, Utrecht

"Sinds februari ’18 loop ik bij een psycholoog en in die hele periode heb ik niet de inzichten gehad die ik vandaag bij Fleur (januari '19) in 1 sessie kreeg."

Michelle, Tilburg

Conscious Connected Breathwork

Grace

Grace, The Lucky Project

This Breathwork session was a beautiful experience. Fleur created a warm, cozy and safe space and provided me with a clear explanation of the process & what to expect. From the first minute I felt comfortable and at ease, which enabled me to fully surrender. 

Throughout the first part of the session, I noticed that I was drifting away a few times (to an undefined ‘space’), but Fleur guided me back to my breath very gently. Her voice and guidance helped me to really stay with my breath and trust the process. The moment she invited me to release and make sounds, I felt an instant connection to the emotions that wanted to be released. From that moment, I experienced that I was further surrendering and more connected to my breath and the music was perfectly timed. Some intense wave of emotions left my body and I was grateful that Fleur was besides me to guide, support and empower me throughout this process. I had some beautiful, yet overwhelming visions. 

Towards the end of the session I started to feel tingling sensations all over my body, like a kind of ‘chills’, which was beautiful! It felt like Fleur intuitively knew exactly what I needed to get back to my body and the room again. I really appreciate Fleur’s approach and energy, I felt safe, held and comfortable and I was excited to journey with her.

The night after I took a lovely salt-shower and did some free-writing afterwards. I was amazed by the words that I wrote down, all little poems (while I NEVER write poems) which were beautiful, I was super surprised….where was this coming from!?! I went to sleep quite early and had a very busy night dreaming and ‘traveling’. This morning I woke up and felt a bit ‘weird’, it feels like I made a huge shift. Something feels different, special, I don’t know how to describe it, but something massive seems to have happened at a deeper/energetic/spiritual level, which I can’t capture with words.

Thanks again for yesterday! I’m looking forward to a next session.

Breathwork reviews pica's

Alicia

Going on this Breathwork journey with Fleur was a true gift to myself. I felt deeply that anything arising during (and outside) the sessions was so welcomed by Fleur, and this safe space allowed for nothing short of magic to unfold in every session.

Besides this loving safety I’ve always felt her sessions were so genuine, she works in such an autonomous manner and is lead by her intuition. She never does something just for the sake of it and is completely committed to your session, and this was reflected in how deep I could allow myself to go.

That feeling of complete safety and being held by Fleurs guidance allowed me to touch upon deep layers within myself, and reminded me that magic is clearly omnipresent around and inside of us. Fleur has a strong and loving capacity to guide you to tap into that through your own breath.

This trajectory has been transformational on many levels for me, has shifted my perspective on areas in my life that felt restricted and strained that now feel open and flowing again.

It has removed a layer of seriousness and has allowed more ease and joy into every day. I’ve been feeling more aligned and can feel how this reverberates when I’m teaching my yoga and meditation classes. Would definitely recommend this to anyone who feels the call!

Breathwork reviews pica's (1)

Milou, Het Floreercafé

Fleur is a natural healer, born to do this work. You can tell that this work is her true path. She stood enormous in her power during the whole session. It felt she knew exactly what she had to do.

Her energy radiates love! She gave me a secure feeling instantly so I could easily be vulnerable, open up and be my true self in her presence. How she presents herself on social media is exactly how she really is (but in real life you can FEEL the lovely good vibes <3). She took all the time before and after the session to explain everything, to create comfort and it felt as if she gave me all her attention, there, in the moment. I could feel that she was really PRESENT. 

The best thing about Fleur is that she is so intuitive that she immediately feels what you need or what she has to say that resonates with you. During the session she encouraged me to express my feelings and emotions and omg that helped me expressing myself!! No holding back and releasing it all. I screamed, slammed the floor and cried a lot, I saw a lot of past lives passing by and all the memories gave me insights and healing. I also received some presents (symbols, healing) from the universe. I felt totally safe and supported all the time. 

A session like this is the greatest present you can give yourself. I am very grateful I got to know Fleur and for the opportunity to work with her <3 <3. So much love, so much appreciation afterwards as well. It was magical and transforming. To me it felt like a deep cleanse. Thank you Fleur!

"Deze sessie was echt 1 groot cadeau" - Melissa

"Ik ben overdonderd door wat Breathwork me heeft gebracht. WOW!" - Carolien

"Lieve Fleur, dankjewel voor wie je bent, het mooie werk dat je doet en mijn bevrijdende helende sessie. Je bent goud!" - Milou

IMG_5235
IMG_6660
IMG_7061 2
IMG_9139
IMG_9621
IMG_9621
IMG_5234
IMG_5314
IMG_9119
IMG_9543
IMG_4131
IMG_6455
IMG_6029
IMG_7060 2
IMG_5460
IMG_9075
IMG_9118
IMG_9074
IMG_9541
IMG_9571
IMG_9542

Ademsessies

Ademsessies - reviews

"Echt bizar, ik ben al veel met emoties bezig geweest, maar dit is de sessie waar het allermeeste in me loskwam ooit."

2
1
3
Ademsessies - reviews

Ademsessies

2
1
3

"Echt bizar, ik ben al veel met emoties bezig geweest, maar dit is de sessie waar het allermeeste in me loskwam ooit."