fbpx

Wil je op de hoogte blijven?

Burnout_life_coach_Amsterdam

Over Fleur

Hi! Ik ben Fleur. Gecertificeerd Burn-out & Life Coach voor millennials, MSc Sociale Psychologie en burn-out ervaringsdeskundige.
Na 6 jaar ervaring in het bedrijfsleven ben ik mijn hart gevolgd en als ondernemer gestart. Hiervoor werkte ik o.a. als management trainee en marketing manager bij Ahold Delhaize en het Wereldvoedselprogramma van de Verenigde Naties.

In 2015 kreeg ik een burn-out en ben ik - als destijds ambitieuze millennial - heel anders naar het leven gaan kijken.

Tegenwoordig ben ik bevlogen over alles wat met bewust leven en goed voor jezelf zorgen te maken heeft, en maak ik keuzes vanuit mijn hartIk begrijp als geen ander hoe het is om zoekende te zijn, niet goed in je vel te zitten of je niet op je plek te voelen. En hoe belangrijk het is om de juiste ondersteuning te krijgen zodat jij weer van binnenuit gaat stralen en in je kracht komt te staan.
Burnout_life_coach_Amsterdam

Ik combineer mijn achtergrond en ervaring om jou zelfbewuster en liefdevoller in het leven te laten staan.
Dat doe ik o.a. door burn-out en life coaching voor millennials, zowel zakelijk als privé. Ook deel ik blogs en gratis meditaties op mijn website en wekelijkse inspiratie op Instagram

Ik ben sterk internationaal georiënteerd en heb in verschillen landen (onder andere de UK, US, Gambia, Peru, Chili en Colombia) gestudeerd, gewerkt en gewoond.
Daarom coach ik zowel in het Nederlands als Engels. 
Op dit moment woon ik in Amsterdam.
Ik hou van reizen, lekker eten en mezelf altijd blijven uitdagen en ontwikkelen. 

Ook ben ik groot fan van yoga, meditatie en de Wet van de Aantrekkingskracht.
Zo heb ik een yin yoga teacher training, mindfulness training (MBSR) en Reiki Level I & II afgerond, een 10-daagse cursus Discover Buddhism in Nepal gevolgd en ben ik bij een Progressive Workshop van Dr. Joe Dispenza in Brussel geweest.

Heb jij:

Ik kan je helpen!

FLEUR BRUNNINKHUIS-65

Heb jij:

Ik kan je helpen!

Wil je op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven?

Scroll naar top