fbpx

Over Fleur

Over Fleur

6 jaar geleden had ik het - op papier - goed voor elkaar.

Ik had een top CV, een high potential job bij een grote corporate, een bruisend sociaal leven en een fijne relatie. Ik was het stereotype millennial, voldeed aan de verwachtingen van mijn omgeving en had bereikt wat er in mijn beleving toe deed.

Tot ik in september 2015 een burn-out kreeg en alles waar ik me ooit mee geïdentificeerd had als een kaartenhuis in elkaar stortte.

Het was de ultieme wake-up call;

Het begin van een reis van hoofd naar hart, van ongekende persoonlijke- en spirituele groei.

Ik besloot mijn intuïtie op de 1e plek te zetten en voor altijd trouw te blijven aan mezelf.

6

Ik werd verliefd op alles wat met persoonlijke groei, spiritualiteit & energie te maken heeft (meditatie, yoga, Law of Attraction - yesss!)

Maakte keuzes die voor mijn omgeving (én mijn tegenstribbelende mind ;-)) vaak onbegrijpelijk waren maar waarvan ik in elke vezel in m’n lijf voelde: This. Is. It!

Ik verbrak m’n relatie, herstelde van m’n burn-out, zegde mijn vertrouwde corporate baan op en startte mijn eigen coaching business.

Leerde meer over de ins & outs van ons prachtige mens-zijn dan tijdens mijn hele studie Psychologie en coachopleiding bij elkaar.

Vaak voelde ik me als een kind in een snoepwinkel die het leven opnieuw aan het uitvinden was.

Die bij elke nieuwe ontdekking verwonderd uitriep: “OMG, zit het ZO?! Hoe kan het dat niemand me dit ooit eerder heeft verteld?!”

Maar: tegelijkertijd voelde ik me vaak ook rete geblokkeerd.

Ik begreep het niet; ik volgde mijn hart, alles zou nu toch JUIST makkelijk moeten gaan?

Totdat ik ontdekte dat er 1 - nogal cruciaal 😉 - puzzelstukje was dat alles verklaarde - en dat JUIST ontbrak in de practices, teachings & courses die ik tot dan toe was tegengekomen.

Hoe ik die “code” ontdekte? Door het volgen van, jawel, mijn intuïtie ;-).

Het keerpunt kwam aan het einde van een magische Breathwork sessie in Cusco, Peru.

Ik hoorde ik een stem die heel helder zei: “ga dit teachen!”. Het was zo’n clear calling dat ik ‘m niet kon negeren.

And so I listened.

Een maand later kwam ik een opleiding tot Conscious Connected Breathwork Facilitator tegen waarvan ik in mijn hele lichaam voelde: “ja, ja, jaaa!”. Het was de opleiding die - inderdaad - alles voor me veranderde & in een stroomversnelling bracht.

Wat er tijdens de opleiding omhoog kwam? Past-life trauma.

Ik zag flashbacks van mezelf in een vorig leven waarin ik - als intuïtieve vrouw & healer - werd vervolgd voor het inzetten van mijn healing powers.

Het aankijken was intens & bevrijdend tegelijkertijd.

2

"De wereld die er vervolgens, de afgelopen 2 jaar, voor me open is gegaan is nothing short of magic."

 • Ik voel me lichter, vrijer, en meer mezelf dan ooit. Ik heb een sparkle in m’n ogen die niet meer weg te krijgen is. M’n inner fire is AAN. Ik voel me unstoppable op m’n pad.
 • Ik heb een rotsvast vertrouwen in mezelf en het leven. Ik zie geen onmogelijkheden. Ik voel me onbegrensd, op m’n plek; thuis bij mezelf. Kan mezelf dragen in de “highs” én de “lows".
 • Ik neem 100% verantwoordelijkheid voor mijn leven & spreek mijn (vaak onconventionele ;-)) Waarheid - ongegeneerd, vanuit vertrouwen, uit.
 • Keuzes maken is nog nooit zo makkelijk geweest – en dat terwijl ik vroeger de ultieme twijfelkont was.
 • M’n vriendschappen voeden me op zielsniveau. Ik connect instantly met onbekenden (“ik ken jou!”: soul-family) en kan uuurenlang kletsen, lachen & verbinden over all things consciousness (love ittt). Ik voel me uplifted, gezien & gedragen zoals nooit tevoren.
 • I looove all things spirituality & personal growth; zo volgde ik Joe Dispenza’s Progressive Workshop in Brussel, reiki level I & II in Cusco en een online opleiding tot Breathwork Facilitator aan de most amazing Sacred Breath Academy.
 • Inmiddels heb ik 100den vrouwen empowered om vanuit hun intuïtie te leven en wholeheartedly “JA’ te zeggen tegen hun zielsmissie.
 • In 2019 coachte ik 25 young professionals tijdens een onvergetelijke reis van 3 maanden door Chili, Peru & Colombia, waar ik 3 van mijn beste vrienden ontmoette.
 • Op dit moment woon ik in San Pancho, Mexico; een magisch dorpje met de mooiste zonsondergangen die ik ooit heb gezien, brede smiles en uitgebreide knuffels op straat, cacao ceremonies & verse coconuts, een overvloed aan prachtige vlinders, palmbomen en bananenplanten. Een energy-vortex én paradise in 1!
 • En: ik doe wat ik hier te doen heb: prachtige, intuïtieve vrouwen - na hun wake-up call - unstoppable maken op het pad van hun zielsmissie. Het is het meest verrijkende en vervullende gevoel dat ik ken. Ye-hes!
1

Wat mijn ultieme waarheid is?

Het pad van je ziel volgen is niet voor de faint-hearted.

Het vraagt moed, commitment en doorzettingsvermogen om naar je intuïtie te luisteren.

Om los te breken van het gebaande pad, JOUW zielsmissie te volgen en “hell-fucking-yes!” te zeggen tegen dat waarvan je diep van binnen – hallelujah – voelt dat je er ongekend gelukkig van wordt.

Én: waar je de wereld ook nog een stukje mooier mee maakt.

Zoals je misschien wel gemerkt hebt: I LOVE alles wat met persoonlijke groei, intuïtie en spiritualiteit te maken heeft, en praat daar het liefste de hele dag over.

Tegelijkertijd hou ik ervan om het concreet, praktisch en van nu te maken.

Ik straal rust én kracht uit, ben intuïtief en een doorpakker.

Wanneer mensen mij omschrijven hoor ik meestal dat ik puur, warm en loving ben - mét een groot hart.

Dat het mijn gave is om jou je veilig, gehoord en gezien te laten voelen.

Dat ik precies kan verwoorden wat jij van binnen voelt en wat je tegenhoudt, maar je zelf nog niet goed uit kunt drukken ("Jij verwoordt echt zo mooi wat ik deep down in mijn ziel voel…”).

Dat ik de vinger – liefdevol en met humor – op de zere plek leg, om vanuit daar tot de kern te komen en jou next level te tillen - in je power, voorbij die hardnekkige blokkades dus ;-).

Als je me heel goed kent weet je dat ik:

 • Dol ben op flauwe woordgrappen die ik zelf vaak het allerleukst vind - en er ook nog eens als geen ander op doorfantaseer (ook als de grap allang geland is ;-)).
 • Te pas en te onpas met Engelse woorden strooi. Looove it. Sorry not sorry ;-).
 • Een voorliefde heb voor dansen op foute discohitjes (Sia, Demi Lovato - anyone?)
 • Buitenproportioneel enthousiast kan worden van vegan eten (bananenbrood!) en uitbundig in m’n handen begin te klappen als er iets lekkers voor m’n neus wordt gezet (“Oh my godddd - yummyyy!”)
 • Mijn perfectionisme aan het ombuigen ben (hoi virgo!) en aan het omarmen ben dat een 9 ook goed genoeg is ;-).

Zo, nu weet je een stuk meer over mij (thank YOU dat je tot hier gelezen hebt!), en ben ik vooral benieuwd naar jou!

Voel je dat ik je verder kan helpen? Stuur me een berichtje via de knop hieronder. Ik kom binnen 24 uur bij je terug!

6
Scroll naar top