Over Fleur

Over Fleur

6 jaar geleden had ik het - op papier - goed voor elkaar.

Ik had een top CV, een high potential job bij een grote corporate, een bruisend sociaal leven en een fijne relatie. Ik was het stereotype millennial, voldeed aan de verwachtingen van mijn omgeving en had bereikt wat er in mijn beleving toe deed.

Tot ik in september 2015 een burn-out kreeg en alles waar ik me ooit mee geïdentificeerd had als een kaartenhuis in elkaar stortte.

Het was de ultieme wake-up call;

Het begin van een reis van hoofd naar hart, van ongekende persoonlijke- en spirituele groei.

Ik besloot mijn intuïtie op de 1e plek te zetten en voor altijd trouw te blijven aan mezelf.

d90c6a97-61f6-4c37-a328-1c987e864992

Ik werd verliefd op alles wat met persoonlijke groei, spiritualiteit & energie te maken heeft (meditatie, yoga, Law of Attraction - yesss!)

Maakte keuzes die voor mijn omgeving (én mijn tegenstribbelende mind ;-)) vaak onbegrijpelijk waren maar waarvan ik in elke vezel in m’n lijf voelde: This. Is. It!

Ik verbrak m’n relatie, herstelde van m’n burn-out, zegde mijn vertrouwde corporate baan op en startte mijn eigen coaching business.

Leerde meer over de ins & outs van ons prachtige mens-zijn dan tijdens mijn hele studie Psychologie en coachopleiding bij elkaar.

Vaak voelde ik me als een kind in een snoepwinkel die het leven opnieuw aan het uitvinden was.

Die bij elke nieuwe ontdekking verwonderd uitriep: “OMG, zit het ZO?! Hoe kan het dat niemand me dit ooit eerder heeft verteld?!”

Maar: tegelijkertijd voelde ik me vaak ook rete geblokkeerd.

Ik begreep het niet; ik volgde mijn hart, alles zou nu toch JUIST makkelijk moeten gaan?

Totdat ik ontdekte dat er 1 - nogal cruciaal 😉 - puzzelstukje was dat alles verklaarde - en dat JUIST ontbrak in de practices, teachings & courses die ik tot dan toe was tegengekomen.

Hoe ik die “code” ontdekte? Door het volgen van, jawel, mijn intuïtie ;-).

Het keerpunt kwam tijdens een magische Breathwork sessie in Cusco, Peru.

Ik hoorde een stem die heel helder zei: “ga dit teachen!”. Het was een clear calling die ik simpelweg niet kon negeren.

And so I listened.

Een maand later kwam ik een opleiding tot Breathwork Facilitator tegen waarvan ik in mijn hele lichaam voelde: “ja, ja, jaaa!”. Het was de training die - inderdaad - alles voor me veranderde en in een stroomversnelling bracht.

Wat er tijdens de opleiding omhoog kwam? Past-life trauma.

Ik zag flashbacks van mezelf in vorige levens waarin ik, als intuïtieve vrouw & healer, werd vervolgd voor het inzetten van mijn healing powers.

Het aankijken was intens & bevrijdend.

FLEUR

"De wereld die er vervolgens, de afgelopen 2 jaar, voor me open is gegaan is nothing short of magic."

 • Ik voel me lichter, vrijer, en meer mezelf dan ooit. Ik heb een sparkle in m’n ogen die niet meer weg te krijgen is. M’n inner fire is AAN ;-).
 • Ik voel een rotsvast vertrouwen in mezelf en het leven. Ik voel me onbegrensd, thuis bij mezelf.
 • Ik neem 100% verantwoordelijkheid voor mijn leven & spreek mijn (onconventionele ;-)) Waarheid vanuit vertrouwen uit.
 • Keuzes maken is nog nooit zo makkelijk geweest - en dat terwijl ik vroeger de ultieme twijfelkont was.
 • Mijn connecties met anderen zijn ongekend liefdevol. Ze voeden me op zielsniveau. Vaak is er instant herkenning (soul-family!) en kan ik uuurenlang praten en lachen met iemand die ik nét ontmoet heb. Over all things consciousness, vanzelfsprekend 😉 - love ittt.
 • Ik heb inmiddels een redelijke bucket list aan cursussen & opleidingen in de "bewustere" wereld gevolgd. O.a. Joe Dispenza’s 3-daagse Progressive Workshop in Brussel, reiki level I & II in Cusco en een online + in-person opleiding tot Breathwork Facilitator aan de life-changing Sacred Breath Academy.
 • Daarnaast heb ik inmiddels honderden vrouwen gecoacht om vanuit hun intuïtie te leven, thuis bij zichzelf te komen en “JA’ te zeggen tegen hun missie.
 • 1 van de vele highlights op mijn pad: in 2019 coachte ik 25 young professionals tijdens een onvergetelijke reis van 3 maanden door Chili, Peru & Colombia - waar ik ook nog eens 3 van mijn beste soul-friends ontmoette.
 • Op dit moment woon ik in San Pancho; een magisch jungle-surfer dorpje aan de Pacifische Oceaan in Mexico, waar ik 8 maanden geleden intuïtief naartoe geleid werd. Al bij de landing wist ik dat ik goed zat en hoorde ik een stem met "welcome home angel, welcome home". 
 • Hier ervaar ik de mooiste zonsondergangen die ik ooit heb gezien, ontmoet ik de meest wonderlijke, warme mensen (incl. uitgebreide knuffels en soul-connecties op straat), proef ik dagelijks van rauwe cacao & verse coconuts en enjoy ik een overvloed aan prachtige vlinders en palmbomen. Het is een energy-vortex én paradise in 1!
 • En: ik doe ook nog eens waarvan ik voel dat ik het hier te doen heb: prachtige, intuïtieve vrouwen thuisbrengen bij zichzelf. Het is het meest vervullende gevoel dat ik ken.
FLEUR

Wat mijn ultieme waarheid is?

Het pad van je ziel volgen is niet voor de faint-hearted.

Het vraagt moed, commitment en doorzettingsvermogen om naar je intuïtie te luisteren.

Om los te breken van het gebaande pad, JOUW zielsmissie te volgen en “hell-fucking-yes!” te zeggen tegen dat waarvan je diep van binnen voelt dat je er ongekend gelukkig van wordt.

Én: waar je de wereld ook nog een stukje mooier mee maakt.

Zoals je misschien wel gemerkt hebt: I LOVE alles wat met persoonlijke groei, intuïtie en bewustzijn te maken heeft.

Tegelijkertijd hou ik ervan om het concreet, praktisch en van nu te maken.

Ik straal rust én kracht uit, ben intuïtief en een doorpakker.

Wanneer mensen mij omschrijven hoor ik meestal dat ik echt, warm en loving ben - mét een groot hart.

Dat het mijn gave is om jou je veilig, gehoord en gezien te laten voelen.

Ik ben heldervoelend, helderziend & helderwetend ("jij ZIET" - zoals 1 van mijn coachees zegt) en kan vaak precies verwoorden wat jij van binnen voelt en wat jou nu nog tegenhoudt; juist dat wat je zelf nog niet goed uit kunt drukken ("Jij verwoordt echt zo mooi wat ik deep down in mijn ziel voel…”).

Dat ik de vinger – liefdevol en met humor – op de zere plek leg, om vanuit daar tot de kern te komen en jou next level te tillen - in je power, voorbij die hardnekkige blokkades dus (mits je daar zelf voor open staat ;-))

Als je me heel goed kent weet je dat ik:

 • Dol ben op flauwe woordgrappen die ik zelf vaak het allerleukst vind - en er ook nog eens lekker lang op doorfantaseer (ook als de grap allang geland is ;-)).
 • Te pas en te onpas met Engelse woorden strooi. Looove it.
 • Een voorliefde heb voor ongegeneerd dansen op foute discohitjes (Sia, Demi Lovato - anyone?) - vrijheiddd!
 • Buitenproportioneel enthousiast wordt van lekker eten (bananenbrood!) en uitbundig in m’n handen begin te klappen als er iets yummies voor m’n neus wordt gezet.

Zo, nu weet je een stuk meer over mij en ben ik vooral benieuwd naar jou!

Nieuwsgierig hoe ik je verder kan helpen? Stuur me een berichtje, dan kom ik binnen 24 uur bij je terug!

210906_fleur_013-min