fbpx

Mini gids met 10 praktische tips bij overspannenheid of burn-out

In deze gids deel ik mijn top 10 burn-out tips en inzichten. Het zijn de dingen die ik zelf heel graag had willen weten toen ik een burn-out kreeg, maar die niemand me echt kon vertellen. Ook zijn deze tips heel fijn als je vaak gestrest bent of last hebt van overspannenheid.

Nieuwsgierig?

Schermafbeelding 2018-10-15 om 20.04.40
Schermafbeelding 2018-10-15 om 20.04.40

Mini gids met 10 praktische tips bij overspannenheid of burn-out

In deze gids deel ik mijn top 10 burn-out tips en inzichten. Het zijn de dingen die ik zelf heel graag had willen weten toen ik een burn-out kreeg, maar die niemand me echt kon vertellen. Ook zijn deze tips heel fijn als je vaak gestrest bent of last hebt van overspannenheid.

Nieuwsgierig?

Download 'm hier!

Naast deze gids ontvang je als eerste gratis updates (blogs, tips, podcasts, meditaties en speciale aanbiedingen).

Met de updates wil ik jou inspireren goed in je vel te (blijven) zitten. Je ontvangt concrete tools die je helpen om blijvend stressvrij, vol energie en gelukkig te leven, en een leven te creëren dat bij JOU past. Je kunt je op elk moment uitschrijven door op de link onderaan de updates te klikken, of door een berichtje te sturen naar fleurbrunninkhuis@gmail.com.

Ik hecht veel waarde aan de privacy van je gegevens. Hoe ik met jouw informatie om ga kan je lezen in mijn Privacy Policy. Door de mini burn-out gids te downloaden ga je hiermee akkoord.

Scroll naar top