fbpx

Omarm je emoties

Meditatie (25 min)

Omarm je emoties

Meditatie (25 min)

Voor instant rust, peace of mind & ontspanning. Luister 'm hier!

Meditatie geeft je rust, ruimte, verbind je met je intuïtie; jouw meest waardevolle, innerlijke kracht. Het helpt je beter naar je lichaam te luisteren en keuzes te maken vanuit vertrouwen. Keuzes die echt goed voor je zijn, waardoor je gaat stralen en het leven kunt creëren dat bij JOU past. Daarnaast boost het je creativiteit en is het een mega fijne start (of afsluiter) van je dag!

In deze emotie meditatie shift je van spanning naar ontspanning, acceptatie en een diepe lightness of being. Creëer je ruimte, en kom je thuis bij jezelf. Je kunt de meditatie doen als je nog nooit gemediteerd hebt én als je al langer mediteert. Ik krijg er hele mooie reacties op :-). Nieuwsgierig?

Yes, dat wil ik!

Naast deze meditatie ontvang je gratis updates (blogs, tips, podcasts, meditaties en speciale aanbiedingen).

Je kunt je op elk moment uitschrijven door op de link onderaan de updates te klikken, of door een berichtje te sturen naar fleurbrunninkhuis@gmail.com.

Ik hecht veel waarde aan de privacy van je gegevens. Hoe ik met jouw informatie om ga kan je lezen in mijn Privacy Policy. Door deze meditatie te downloaden ga je hiermee akkoord.

Scroll naar top