fbpx
Burnout_life_coach_Amsterdam

Stralen vanuit je innerlijke kracht - ontvang 3 gratis meditaties

Meditatie verbindt je met jouw innerlijke kracht. Het geeft je rust, ontspanning en helpt je om beter naar je lichaam en emoties te luisteren. Het boost je creativiteit en inspiratie en is een megafijne kickstart (of afsluiting) van je dag!

Als je je gestrest voelt of een burn-out hebt is mediteren een echte aanrader. Het helpt je om volwaardig te leren communiceren: door niet alleen te leven vanuit je hoofd, maar ook de signalen van je lichaam te respecteren en te luisteren naar wat je intuïtie jou vertelt. 

Ik heb 3 geleide meditaties opgenomen met elk een ander thema. Wil je beginnen met mediteren, of mediteer je vaker en ben je op zoek naar nieuwe geleide meditaties? Dan zijn deze meditaties echt iets voor jou!

Yes, dat wil ik!

Naast deze meditaties ontvang je als eerste gratis updates (blogs, tips, podcasts, meditaties en speciale aanbiedingen).

Met de updates wil ik jou inspireren goed in je vel te (blijven) zitten. Je ontvangt concrete tools die je helpen om blijvend stressvrij, vol energie en gelukkig te leven, en een leven te creëren dat bij JOU past. Je kunt je op elk moment uitschrijven door op de link onderaan de updates te klikken, of door een berichtje te sturen naar fleurbrunninkhuis@gmail.com.

Ik hecht veel waarde aan de privacy van je gegevens. Hoe ik met jouw informatie om ga kan je lezen in mijn Privacy Policy. Door deze meditaties te downloaden ga je hiermee akkoord.

Scroll naar top