Burnout_life_coach_Amsterdam

Creëer rust, vertrouwen en ontspanning met deze 3 meditaties

Meditatie heeft me enorm geholpen tijdens mijn burn-out. Het geeft rust, nieuwe inzichten en een diep gevoel van vertrouwen dat alles goed komt, in welke situatie je je ook bevindt. 

Daarnaast verbind je je door meditatie met je intuïtie. Je creëert helderheid, je word er creatiever door en krijgt meer ruimte om je ideeën uit te gaan voeren. En het is ook nog eens hele goede manier om je lichaam te (leren) ontspannen! Heer-lijk!

Omdat ik je gun te ervaren wat meditatie voor jou kan betekenen heb ik 3 korte meditaties voor je opgenomen (5-10 minuten) met elk een ander thema.

Wil je beginnen met mediteren of mediteer je vaker en ben je op zoek naar nieuwe geleide meditaties? Dan zijn deze meditaties echt iets voor jou!

Yes, dat wil ik!

Naast deze meditaties ontvang je als eerste gratis updates (blogs, tips, podcasts, meditaties en speciale aanbiedingen).

Met de updates wil ik jou inspireren goed in je vel te (blijven) zitten. Je ontvangt concrete tools die je helpen om blijvend stressvrij, vol energie en gelukkig te leven, en een leven te creëren dat bij JOU past. Je kunt je op elk moment uitschrijven door op de link onderaan de updates te klikken, of door een berichtje te sturen naar fleurbrunninkhuis@gmail.com.

Ik hecht veel waarde aan de privacy van je gegevens. Hoe ik met jouw informatie om ga kan je lezen in mijn Privacy Policy. Door deze meditaties te downloaden ga je hiermee akkoord.