fbpx

Meditatie 7-daagse: elke dag korte meditaties die rust, verbinding en ruimte creëren

Fleur_meditatie_7daagse

De voordelen van meditatie zijn eindeloos.
Zoals je in mijn vorige blog kon lezen ben ik een hele grote fan van mediteren. Meditatie verbindt je met je diepste gevoel. Het geeft je rust, helderheid en het boost je creativiteit. Je wordt je bewuster van jezelf: van wat je gelukkig maakt, waar je energie van krijgt en waar je goed in bent. 

Verbind je met jezelf en alles valt op z’n plek.
Ik ben ervan overtuigd dat je diep van binnen al weet wat jou echt gelukkig maakt. Dat je je mooiste leven leeft als je in verbinding staat met jezelf, en alle antwoorden vanzelf naar je toekomen. Dat je van daaruit goed voor jezelf kan zorgen en naar je lichaam luistert.

Zeker in deze tijd met veel prikkels, keuzes en afleiding, is het zo belangrijk dat je ruimte creëert om dagelijks even stil te staan bij jezelf, ook al is het kort. Om je bewust te worden van je behoeftes, van je gevoel en de dingen die jij je aandacht wilt geven. Op die manier blijf je opgeladen, ben je gefocust en zal je merken dat je je energieker en gelukkiger voelt.

Meditatie 7-daagse.
Van 18 t/m 24 juni 2018 organiseer ik een gratis 7-daagse meditatie challenge. Je ontvangt elke dag korte meditaties van maximaal 5 minuten, en handige tips en tricks die je helpen om ze ook echt te gaan doen. Ik wil je laten ervaren hoe fijn meditatie is en dat het het waard is om een moment per dag voor jezelf vrij te maken.
Doe je ook mee?
De meditatie 7-daagse is voor iedereen. Of je nou graag wilt starten met mediteren, je vaker wilt mediteren of het gewoon heerlijk vindt om een week lang elke dag een momentje voor jezelf te plannen. Doe je mee?

Schrijf je hier in.
Inschrijven kan hier. Ik gebruik je gegevens alleen voor deze meditatie 7-daagse. Geen spam, no worries.

Better together.
Een uitdaging is het allerleukst als je met een vriend, vriendin of collega meedoet. Zo kan je elkaar motiveren en delen hoe je de meditaties hebt ervaren. Wie gun jij ook meer rust en ruimte voor zichzelf? 
Sharing is caring.
Vind je dit een leuke blog? Laat een reactie achter in de comments (ik vind het leuk om van je te horen) en deel 'm op social media!

Wil je op de hoogte blijven?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top