SHINE 1:1 coachtraject

3de (& laatste!) ronde: start 7 juni 2021

SHINE 1:1 coachtraject

3de (& laatste!) ronde: start 7 juni 2021

Powercoaching voor vrouwen die hun hart groots willen laten SHINEN

BRING YOUR SPARKLE BACK

Van twijfel naar zelfvertrouwen, soul-deep voldoening en een lichtheid die niet meer weg gaat

SHINE (en laatste!) ronde 3 - start 7 juni 2021 (plek voor max. 10 vrouwen).

Lees snel meer!

Herken je dit?

 • Maandagochtend, 8:00, een nieuwe week. Een onrustig gevoel bekruipt je.
  Je staat voor de spiegel, klaar om naar je werk te gaan, terwijl je jezelf voor de zoveelste keer afvraagt: “Hoe lang ga ik dit nog volhouden? Wil ik dit nog wel?” Diep van binnen zit je in de spagaat; je weet je dat je jezelf voor de gek aan het houden bent. Ondanks dat je hersteld bent van je burn-out (aka wake-up call) blijft je energie laag. Je voelt je vlak en bedrukt; juist in een baan die op papier zo geweldig zou moeten zijn.
 • Je beste vriendin appt of je morgenavond meegaat naar een verjaardagsborrel van jullie collega. Het is de vraag waar je al de hele week tegenop ziet.
  Alles in je zegt “uhm… nee!”. Je besteed je tijd liever aan dingen waar je écht voldoening uit haalt (met een theetje op de bank Brené Brown’s documentaire op Netflix kijken bijvoorbeeld; uhm… ja!). Maar… je bent bang om haar teleur te stellen. Je twijfelt; als je trouw blijft aan jezelf groeien jullie misschien uit elkaar; en dát wil je ook weer niet.
 • Iedere keer als je je Instagram opent like je enthousiast posts van vrouwen die “de stap” al wel hebben gezet.
  Hun vertrouwde leven achter zich hebben gelaten en in volle glorie hun hart aan het volgen zijn. Het inspireert je, maar tegelijkertijd geeft het je ook een confronterend gevoel; zij zijn waar jij ook wilt zijn. Van buitenaf ziet het er makkelijk uit, maar jij hebt géén idee waar je moet beginnen (en je vindt het vooral doodeng).
Untitled design (1)

11
 • De sensitiviteit die je hebt ontwikkeld zet je het liefste op een one-way ticket naar Verweggistan. Heel eerlijk: je weet je er vaak geen raad mee.
  Je voelt je vastzitten, als een vlieg in de stroop die de kracht niet heeft om weg te vliegen. Leuk dat je nu zo goed aanvoelt waar je wel en niet blij van wordt, maar keuzes maken die je leven écht op een rocket to the moon zouden zetten (ook al klinken ze nog zo amazing); dat voelt véél te spannend. Wat als mensen je voor gek verklaren? Of nog erger: je totaal de verkeerde keuze maakt?
 • Het lijkt wel alsof je continu in een staat van inner conflict zit, en eerlijk gezegd ben je daar goed klaar mee.
  Van buitenaf heeft je leven glans, maar van binnen voel je je dof en terneergeslagen. Je verlangt ernaar happy te zijn, vol zelfvertrouwen in het leven te staan, gelukkig met de keuzes die je maakt. Je bent nota bene bovenop je burn-out gekomen; je zou je nu toch juist euforisch en vol energie moeten voelen? Stralend in het leven moeten staan? Maar nee: je blijft zoekende. Waarom blijft het toch zo moeizaam gaan?
 • Ondanks dat je het liefste glashard in de ontkenning gaat en je jezelf – elke dag weer opnieuw – dezelfde twijfelende vragen stelt (hallo energy drain!), weet je het antwoord stiekem allang.
  Er is een reden dat je intuïtie zo aan je blijft trekken: het wil je iets laten zien, en goed ook. Ready? Jij bent hier om jouw zielsverlangen achterna te gaan. De wereld – in welke vorm dan ook – een beetje mooier te maken. En alles wat niet met die prachtige, mooie, heart-felt zielsmissie strookt; dat voelt niet lekker meer. Sterker nog, het zuigt je compleet leeg.

Stiekem voel jij ook: jouw unieke pad niet bewandelen, dat is geen optie meer.

Trouw zijn aan jezelf - dát is waar jij diep van binnen naar verlangt.

Hoe zou het voor je zijn als...

 • Je jouw zielsmissie (je onderbuikgevoel, of diepe innerlijke wijsheid) – nu écht op de eerste plek gaat zetten? Leidend laat zijn in jouw leven, op het pad dat je bewandelt?
 • Je alleen nog maar keuzes maakt waar JIJ gelukkig van wordt – zonder schuldgevoel?
 • Het zelfvertrouwen voelt om nu écht door te gaan pakken? Je excuses herkent, en zonder pardon de deur wijst (bye bye inner conflict!)?
 • Je van je sensitiviteit jouw superpower maakt?
 • Jouw zelfliefde, zelfacceptatie en zelfvertrouwen door het dak gaan?
 • Je eindelijk die sprankeling in je ogen krijgt waar je zo lang naar verlangt?
 • Je diepe voldoening ervaart doordat je (finally!) doet wat je hier te doen hebt (laat ik de daarbij horende rust, ontspanning en energie vooral niet vergeten ;-)).
 • Je consistent trouw blijft aan jezelf, en weet hoe je de ultieme co-creator wordt van jouw leven?
 • Je moeiteloos de liefde bedrijft met the laws of the Universe, toevalligheid na toevalligheid op je pad krijgt en nieuwe kansen zich spontaan aandienen (hallo synchronicities!) 
 • Voelt dat jij de touwtjes in handen hebt, jij de regie voert en mag leven zoals dat voor jou klopt?
 • En dit allemaal terwijl je de wereld ook nog een beetje mooier, brighter en liefdevoller maakt?

In mijn allernieuwste coachtraject SHINE ga je de stappen zetten om jouw inner calling te omarmen en jouw zielsmissie de wereld in te stralen!

En hallo mooie vrouw; ik ben mega blij dat je hier bent.

Ok, that sounds amazing! Maar... wat houdt het in?

3 maanden intensieve coaching met mij, met daarin:

  • 5 (online) 1:1 coachsessies van 1 uur (elke 2 weken een).
  • 1 (online) 1:1 groeps-ademsessie van 1 uur.
  • 7 high-vibe video modules (tussen 11 en 36 minuten per video, met elk een ander thema. In totaal 3,5 uur aan uplifting video content) die, in een logische, stapsgewijze volgorde, jou op een rocket to the moon zetten om jouw zielsmissie te gaan volgen.

 

4

Thema's:

  • Module 0: Welkom!
  • Module 1: Jouw Zielsverlangen
  • Module 2: Intuïtie: Magical Inner Wisdom (vs. Angst)
  • Module 3: Shadow Work: Blokkades & Limiting Beliefs (+ Gedachten & Creatie Kracht bonusvideo)
  • Module 4: Omarm Je Emoties (+ Law of Attraction bonusvideo)
  • Module 5: Soul Aligned Keuzes
  • Module 6: (Magnetisch) Creëren Vanuit Flow
 • 7 PDF-werkboek modules met praktische opdrachten, journaling prompts en mijn persoonlijke tips & tools als extra boost tussen coach sessies in. Hierin schrijf je je SHINE coachdoelen op, bepaal je welke concrete actiestappen je gaat zetten en reflecteer je op je voortgang tussen sessies in (hallo flow!).
 • 3 (online) powersessies van 1 uur met de 5 andere shiny-ladies (1 kick-off en 1 wrap-up call incl. high vibes, intention setting, vieren van successen en uplifting Q&A's, en 1 check-in halverwege die we combineren met de ademsessie).
 • Een SHINE WhatsApp groep met wekelijkse inspiratie, korte video updates, challenges en extra high vibes.
 • Een intieme soul tribe van 6 like-minded, loving SHINE sisters die (samen met mij) jouw grootste cheerleaders zijn op deze life-changing soul journey.

Dit programma bevat mijn meest waardevolle tips, tools en “a-ha!” inzichten.
Dé dingen die ik had willen weten toen ik 3 jaar geleden the big leap maakte, mijn baan opzegde en volledig vanuit mijn zielsmissie begon te leven.

Het is praktisch en down to earth, mét een helende, spirituele touch.
The best of my best.

Geloof me: ik was een gat in de lucht gesprongen als iemand deze levenswijsheden destijds met me had gedeeld.
En dan heb ik het nog niet eens over de power van de coach-, groeps- en ademsessies ;-).

Untitled design

Aan het einde van dit traject heb jij:

 • Crystal clear waar je naartoe beweegt – jouw zielsmissie is de stip op de horizon en de drijvende kracht achter iedere keuze die je maakt - ook na het traject.
 • Concrete stappen gezet en bold moves gemaakt (aka knopen doorgehakt). And you’ve only just begun ;-).
 • De tools om blokkades te herkennen, omarmen en vóór je te laten werken (in plaats van tegen je).
 • Een rotsvast vertrouwen in jezelf. De regie over jouw leven. Je zit in de driver’s seat en weet precies wat ervoor nodig is om het pad van jouw zielsmissie te bewandelen.
 • Geloof in jouw waarheid. Dat dat wat jij voelt klopt. Daar durf je nu ook echt, ein-de-lijk, voor te gaan staan.
 • Liefde voor jezelf. Voor ALL of you. Je ervaart rust, ontspanning, bent comfortabel met de highs én de lows (dus ook als het even wat “minder” gaat).
 • Je sensitiviteit je beste vriend gemaakt. Het is je meest waardevolle raadgever; jouw kompas op jouw unieke pad.
 • Een diepe voldoening en volop energie. Je voelt je thuis bij jezelf, wat – spoiler alert – ook al je andere relaties ten goede komt.
 • Het gevoel dat je het niet alleen doet. Sterker nog: dat je oneindig wordt gedragen en toegejuigd door het Universum, juist nu jij je zielsmissie de wereld in bent gaan shinen.

Kortom: je weet precies wat ervoor nodig is om jouw zielsmissie te gaan leven, je power terug te claimen én je eigen grootste cheerleader te zijn along the way.

Weet je, lieve vrouw: het mág en het kán echt anders. More than ever, this world needs women who are empowered - who share their gifts, step up their game and SHINE. Ik ben hier om jou te laten stralen.

Worden je ogen nu groter? Voel je in elke vezel van je lichaam; “Yes, dit wil ik!”? Een hele grote "JA"?

NB: Ik coach alleen vrouwen die er écht klaar voor zijn om next level te gaan, in die nieuwe, grootse versie van zichzelf te stappen en hun excuses liefdevol bij de voordeur te laten staan. Dit traject is niet voor de faint-hearted. Het is niet voor degenen die het allemaal nog veel te spannend vinden. Het is niet voor degenen die zichzelf niet heel eerlijk in de spiegel aan durven te kijken. Het is voor die vrouwen die voelen: "hell yes. Ik ga niet langer wachten. The time is NOW."

In een gratis 30-min SHINE call zoomen we in op de kern van jouw zielsmissie, dat wat jou er op dit moment van weerhoudt om volledig voor jezelf te gaan staan én kijken we of er een fijne klik tussen ons is. Als we beide een heartfelt “YES” voelen, gaan we samen aan de slag!

SHINE: 3de (en laatste!) ronde - de details:

Ik heb in deze 3de ronde plek voor (maximaal) 10 dappere, ambitieuze vrouwen die diep van binnen voelen dat het tijd is om hun inner calling nu echt te gaan volgen en hun licht groots te gaan laten schijnen.

We starten in de week van - nieuwe datum coming soon!

De investering voor dit traject is nu eenmalig: 1699,- inclusief btw (oftewel 566,- per maand). Een deelbetaling in drie termijnen (3 x 599,- incl. btw) is ook mogelijk. *

* Let op: ik bied héél veel waarde voor deze prijs (de 1ste ronde werd gewaardeerd met een 9,5 gemiddeld :-)). Omdat dit de 3de (en laatste!) keer is dat ik dit traject in deze vorm start is de investering nu eenmalig 1699,-. De prijs van mijn volgende groepsprogramma gaat gegarandeerd omhoog.

Deze SHINY-ladies gingen je voor:

"Ik ben zoveel meer toegewijd aan MEZELF. Mijn intuïtie is geopend en ik voel een eindeloze bron van inspiratie! Ik heb het 'vele' moeten losgelaten en laat me leiden door JOY: spelen, creëren, flowen; licht & luchtig. In combinatie met een healthy focus.

Mijn missie is veel verder uitgekristalliseerd. Ik heb een waanzinnig concept gecreëerd voor een coachingstraject en mijn 1e officiële klant aangetrokken! Ik heb een website gemaakt waar ik verliefd op ben én er is out of the blue een vorm van energiewerk op mijn pad gekomen.

Maar Wondervrouwen werkt ook op andere vlakken door: mijn relatie is next level gegaan en ik ben een bewustere mama voor mijn zoontje.

Ik voel me nu zo gedragen: door mezelf, door het leven en door het universum - best feeling EVER! 

Ik heb de laatste 3 jaar veel aan persoonlijke ontwikkeling gedaan - dit was voor mij het ontbrekende puzzelstukje. Het voelt alsof alles full circle is gekomen en ik er nu écht klaar voor ben om mijn missie volop te LEVEN.

Ik zou coaching met Fleur aan iedereen aanraden: she holds space like a boss, maar met zoveel liefde, warmte en lichtheid. Je schaduw aankijken is soms een rocky road, maar na een sessie met Fleur voelde ik me altijd weer helemaal aligned. Fleur’s energie is mega uplifting."

Jennifer - @jennifereringaard

"Ik zat vast. Ik had een turbulent jaar achter de rug en mijn leven zag er absoluut niet uit als ik wilde. 

Wondervrouwen heeft me weer verbonden met mezelf en de stroom van het leven. Het heeft me zoveel moois gebracht - ik zou er een boek over kunnen schrijven.

Mijn creativiteit is om de hoek komen kijken, schrijven, tekenen (huh - dit lukt ineens?), mijn levensenergie is gaan stromen. En dan heb ik het nog niet eens over Egypte. Ik werd daar intuïtief naartoe geleid en wat ik daar heb meegemaakt heeft mijn hele wereld geshift. Een volledige soul remembrance. Ik ben thuisgekomen en heb mogen voelen wat ik hier kom doen. En dit allemaal in 3 maanden tijd!

Dankjewel lieve Fleur voor jouw aandacht, de veilige omgeving die je keer op keer wist te creëren en het vele lachen samen <3. Ik kan niet wachten wat de rest van dit jaar mij gaat brengen!" 

Amy - @a_vwijk

"Ik zat volledig vast in mijn hoofd, waardoor ik de eerste stappen niet durfde te zetten om mijn dromen na te jagen. "Ik voel met mijn hoofd", zei ik tegen Fleur in onze eerste 1:1 coach sessie. Dat ik nu - precies 3 maanden nadat dit magische Wondervrouwen traject is gestart - mijn vaste baan heb opgezegd, mijn intuïtie ga volgen en een half jaar op Bali ga wonen had ik alleen maar durven dromen. Ik ga het gewoon écht doen! Zonder plan, zonder weten, maar mét gevoel en een portie vertrouwen. Als je mij 3 maanden geleden had verteld waar ik nu zou staan zou ik je niet hebben geloofd. Zo’n grote transformatie ondergaan vind ik een ontzettend mooi cadeau en zou ik absoluut iedereen wensen!”

Lotte - @lotteburgerss

“Ik voelde mijn richting steeds beter maar vond het lastig om me los te maken van verwachtingen van anderen. Dit programma was als een Go sign; ga voor jezelf kiezen, ga spelen, ga de wereld blij maken op manieren die anderen niet kunnen voorzien. Ik loop anders, ik voel me anders. ZO veel dichterbij mezelf. Ik heb veel meer vertrouwen in dat dat wat ik wil vanuit mijn hart & ziel klopt. Ik durf mijn richting te kiezen met een gigantische vlam. Dankjewel lieve Fleur, woorden schieten tekort. Ik ben je echt heel dankbaar dat je een stuk met me meeliep <3”

Lodewike - @lodewike

Mijn intuïtie zat ergens heeel ver weggestopt. Het SHINE traject heeft mij laten inzien dat ik er echt naar mag luisteren, en dat het alles in positieve zin in werking zet! Ik heb een nieuwe baan gemanifesteerd waarin ik dag in dag uit met inspirerende mensen werk. Ook is mijn team super spiritueel, leer ik veel bij en verdiep ik me automatisch meer in spiritualiteit (zoals ik wilde!). Daarnaast mag ik werken waar, wanneer en hoe ik wil - in januari vertrek ik voor 2 maanden naar Mexico bijvoorbeeld! Freedom! In mijn dagelijks leven ben ik veeel rustiger & verlies ik mezelf minder snel als ik me even niet chill voel. Het SHINE-traject is een deep dive naar jezelf en zou ik zeker aanraden! Ik denk dat iedere vrouw baat heeft bij dit programma."

Emma, Amsterdam

"Alles is veranderd! Het SHINE traject was voor mij het turning point. Ik ben op het vliegtuig naar Bali gestapt om daar van mijn elektrische scooter verhuur bedrijf (@skutebali.com) een succes te maken (hallo schone lucht :-)), mijn eigen droomhuis te bouwen én ik werk aan nieuwe duurzame online ideeën die ik in 2022 ga lanceren. Fleur, ik wil je bedanken dat je me hebt geleerd om weer naar mijn intuïtie te luisteren. Ik zit lekker in m'n vel en voel me relaxed & krachtig. En allerbelangrijkst: dat fantastische, manische & energieke “dat kan ik” gevoel waar ik zo naar verlangde, dat is weer terug! Het voelt bevrijdend."

Maike, Amsterdam

"Dit traject ben ik aangegaan omdat ik zo’n dikke JA voelde toen ik SHINE voorbij zag komen. En ik ben zo dankbaar dat ik het heb gedaan want de sessies waren ontzettend inspirerend. Veel dingen zijn op zijn plek gevallen en los gekomen. Ik voel meer liefde, vertrouwen in het leven, ik weet meer waar ik echt blij van word en aan van ga, mijn hart is geopend en ik durf steeds meer mezelf te zijn en vanuit daar keuzes te maken die echt bij mij passen. Vanuit mijn hart zou ik SHINE aan iedereen aanbevelen want het is een van de mooiste cadeaus die je jezelf kan geven. Het voelt zo veilig om samen met Fleur aan jouw overtuigingen, patronen en doelen te werken. Tijdens de sessies houdt Fleur zo’n fijne space waarin jij nog meer kan gaan shinen en echt kan voelen wat er bij jou van binnen speelt. Fleur is een inspiratie en een prachtig mens. Dankjewel, het traject was een feestje!"

Milou, Groningen

"Voor het traject met Fleur beperkte ik mezelf heel erg in de grootsheid van mijn verlangens. Ik vond het lastig om echt voor mezelf te kiezen en bepaalde stappen te zetten omdat ik dacht dat ik er niet klaar voor was. Dankzij het traject ben ik een podcast gestart, aan verschillende cursussen begonnen en heb ik de knoop doorgehakt om fulltime voor mezelf te gaan werken als coach voor young professionals! 

Ik voel me meer in controle over mijn leven. Fleur is doortastend en empathisch, maakt dingen concreet en zorgt dat je verantwoordelijkheid neemt voor je eigen proces - altijd met een gevoel van lichtheid. Ik zou het SHINE traject absoluut aanraden als je er klaar bent om ECHT stappen te gaan zetten, voor jezelf te kiezen én bereid bent diep te gaan. Ik ben Fleur ontzettend dankbaar voor het waardevolle traject en de resultaten die we behaald hebben!" 

Kyra, Utrecht

"Ik heb Fleur de afgelopen 3 jaar leren kennen als een ervaren, empathische coach met helende krachten. Door het SHINE traject met Fleur, haar liefdevolle aandacht en warme stem, ben ik weer excited over de toekomst. Ik voel mij zelfverzekerd en krachtig in het behalen van mijn doelen. Als ondernemer helpt dit mij enorm; door de nieuwe inzichten trek ik mooie kansen aan zoals hogere inkomsten en leuke nieuwe projecten. Als resultaat ervaar ik meer rust en onvoorwaardelijke liefde in mijn leven." 

Jennifer, Amsterdam

"Het SHINE traject is echt heel waardevol! Het is heel tof om te ervaren wat ik in 3 maanden heb bereikt door te luisteren naar mijn gevoel! Zo ben ik mijn coachingsbedrijf gestart en voel ik meer zelfliefde en zelfvertrouwen. Mijn mooiste inzicht is dat ik op mijn intuïtie mag vertrouwen en dat het zo goed en krachtig voelt om op basis daarvan te handelen. Fleur coacht op basis van gevoel met een goede dosis humor, I love it!”

Marjolijn, Amsterdam

"Wat ben ik dankbaar dat ik mee mocht doen, want dankzij dit programma en de coaching van Fleur is er onwijs veel geshift! Ik heb mijn missie helder gekregen, tientallen inzichten opgedaan en consistent stappen gezet om blokkades te doorbreken. Ik voel me een stuk lichter, heb meer vertrouwen, het gevoel weer in beweging te zijn (en nu wél in de juiste richting) en er komen dingen op mijn pad die mooier zijn dan ik had durven dromen. SHINE was een van mijn grootste cadeaus van 2020 en ik zou iedereen die zich ook maar een beetje aangetrokken voelt aanraden om mee te doen!"

Chelly, Rotterdam

"Ik heb mijn energie weer teruggevonden, weet waar mijn hart sneller van gaat kloppen en heb een leuke nieuwe baan gevonden. Mijn sparkle is terug en ik voel me mega powerful! Ik sta keihard in mijn kracht en ben zo ontzettend dankbaar voor alle mooie dingen die op mijn pad komen. Heel erg bedankt voor alles lieve Fleur!"

Vivian

"Ik ben echt super dankbaar dat ik Fleur op Instagram ben tegengekomen! Sinds ik haar coachtraject heb gevolgd ben ik omhoog geschoten qua burn-out herstel, ervaar ik meer rust en sta ik veel meer in contact met m’n intuïtie. Mijn relatie heeft meer diepgang gekregen, ik voel me meer verbonden met de mensen om me heen en ook in mijn werk als ondernemer durf ik mijn intuïtie nu echt te volgen. Het is een wereld van verschil, ik voel me zoveel lichter! Ik pak nu zelf de verantwoordelijkheid over mijn leven - en dat werpt z’n vruchten echt af."

Yvette, Wijnandsrade

“In de periode dat ik Fleur op Instagram vond zat ik verre van lekker in mijn vel. Ik voelde me gevangen in een vicieuze cirkel van vermoeidheid en negatieve zelf-oordelen waarvan ik de uitweg niet zag, met een giga vertraging in mijn Master studie als gevolg. De stap om een coachtraject met Fleur in te gaan was essentieel voor het herstel van de connectie met mijn innerlijke kracht. Inmiddels ben ik afgestudeerd, naar Italië verhuisd, voel ik mij energieker dan ooit en zijn zelfacceptatie en zelfliefde nu voor mij geen vage begrippen meer maar the way of life. Ik heb lessen voor het leven geleerd en ben Fleur eeuwig dankbaar!”

Marjolein, Rome - Italië

“De investering die ik in mezelf heb gedaan is in geen enkel bedrag uit te drukken. Coaching met Fleur is een verademing na een verstikkende periode. Het leven krijgt weer meer kleur. Voor eenieder die twijfelt of coaching bij Fleur zijn vruchten afwerpt; dit doet het. De flow is terug; de ene na de andere mooie aanbieding komt op mijn pad. Ik zit lekker(der) in mijn vel en kan weer intens genieten. Vertrouw erop dat als je jezelf deze kans gunt, er voor je gezorgd gaat worden."

Michelle, Tilburg

"Ik ben zo dankbaar dat ik Fleur heb gevonden en zij mij heeft begeleid in mijn burn-out journey. Dankzij Fleur ben ik dichtbij mezelf gekomen, heb ik naar mijn hart leren luisteren en heb ik mijn eigen waarde en kracht gevonden."

Grace, Amsterdam

Fleur heeft mij op een rocket to the moon gezet. Haar hulp inroepen was de beste beslissing die ik kon maken voor mijn burn-out herstel!"

Iris, Utrecht

"Sinds februari ’18 loop ik bij een psycholoog en in die hele periode heb ik niet de inzichten gehad die ik vandaag bij Fleur (januari '19) in 1 sessie kreeg."

Michelle, Tilburg

Dé sleutels tot een vrij, licht, soul-aligned leven: in 1 traject.

Twijfels, vragen, onduidelijkheden? Ik neem ze voor je weg!

 • Ik voel kriebels; het voelt supergoed, maar ook spannend!

Dat begrijp ik helemaal. Je hoofd, of je ego, zal een eindeloze rij aan feiten blijven opsommen die je tegenhoudt om er dit keer wél echt voor te gaan. En dat terwijl je gevoelsmatig maar 1 ding voelt: en dat is GAAN. Springen. Take the leap. Je intuïtie praat met je, en als je heel eerlijk bent weet je dat maar al te goed. Dat je tot hier hebt gelezen, zegt namelijk al genoeg ;-). Weet dat dit gevoel - in de vorm van onrust, laag energieniveau, vlakheid, een gespannen lichaam - aan je zal blijven trekken tot je er wel gehoor aan gaat geven. It’s up to you. Als je het echt te spannend vindt, is dat ook helemaal ok :-). Dan is het moment gewoon nog niet voor jou – en that’s fine too.

 • Ik weet niet (zeker) wat mijn zielsmissie is.

Ha! Dit is een mooie. Leer mij jou kennen ;-): waarschijnlijk weet je dat wel, maar zeg je vooral tegen jezelf dat je het niet weet omdat het daardoor lekker vaag blijft. Wat vaag is, is niet concreet, en daardoor minder echt (of eng) - en daardoor pak je er minder snel op door. Maar, fair enough: als je echt nog géén idee hebt is dit traject inderdaad nog niet voor jou. No worries, hier komen we tijdens een 30-min SHINE-call snel genoeg achter ;-). Dus voel je wel een kriebel van excitement: plan je gesprek dan hier gratis in!.

 • Ik heb geen burn-out gehad. Is dit traject dan ook voor mij?

Wanneer je een andere wake-up call hebt gehad (zoals een hersenschudding, groot verlies, paniekaanvallen, langdurig gevoel van vlakheid of overspannenheid), of gewoon helemaal "aan" gaat bij de beschrijving hierboven, dan is dit traject zeker ook voor jou! Check vooral bij jezelf hoe je je over het programma voelt; wanneer het een hele grote “YES” is, weet je dat je goed zit.

Let op: dit traject is niet voor jou als je nog middenin een burn-out zit, of als je nog weinig persoonlijk ontwikkelingswerk hebt gedaan. Een zekere mate van zelfbewustzijn is dus zeker vereist. Twijfel je? Neem dan even contact met me op.

 • Ik heb al een belangrijke knoop doorgehakt (baan opgezegd, voor mezelf begonnen, verhuisd, m’n relatie beëindigd, etc.), maar ik blijf het zó uitdagend vinden om stappen te zetten. Alsof ik toch continu "vast" zit. Is dit traject dan ook voor mij?

Ja, ja en ja! Dan is dit traject JUIST voor jou. Zolang je maar echt bereid bent om ervoor te gaan en 100% je verantwoordelijkheid te pakken, ben je aan het juiste adres. Can’t wait to meet you :-).

 • Ik heb een full-time baan, kan ik het traject er ook naast doen?

No problem! Zolang je maar een hele grote “JA” voelt en je je volledige commitment kunt geven.

 • Met welke tijdsinvestering per week kan ik rekening houden?

Met gemiddeld 3-4 uur per week (dit is inclusief de coach-, groeps- en ademsessies, het kijken van de video's en het maken van de opdrachten bij de modules) zit je goed!

 • Ik vind het best een investering.

Dat begrijp ik. Tegelijkertijd – hoe cliché het ook klinkt – is het de meest waardevolle investering die er is. De afgelopen drie jaar heb ik ruim 50.000,- in mijn eigen ontwikkeling (business coaches, opleidingen en kennis) geïnvesteerd. En dan heb ik het nog niet eens over de tijd en energie die ik in mezelf investeer - ik leef en adem dit werk en ben dag in, dag uit met bewustwording, persoonlijke ontwikkeling & spirituele groei bezig (i love it! Maar dat heb je als je tot hier gelezen hebt waarschijnlijk al wel door ;-)). De highlights van mijn journey (plus een dosis levenslessen waar je u tegen zegt) komen in dit coachtraject aan bod. Als je het zo bekijkt, is dit echt een waanzinnig goede deal ;-).

Daarnaast: als ik dit traject aan het begin van mijn reis was tegengekomen had ik er meteen voor getekend! Hoe vaak ik me wel niet geblokkeerd heb gevoeld (“HOE dan?”), behoefte heb gehad aan iemand die me écht begreep of vol verwondering uitriep: “ohhh zit het ZO!” (deze hoor ik van mijn coachees ook héél vaak) is op geen 100 handen te tellen. Alleen de energie, tijd en frustratie die me dat zou hebben gescheeld is de investering van dit traject al dubbel en dwars waard.

 • Kan ik in delen betalen?

Yes, dat kan! Je kunt in 3 keer betalen: dan komt je investering neer op 3 x 599,- incl. btw (i.p.v. eenmalig 1699,- incl. btw). Let op: dit is een eenmalige prijs, én: dit is de laatste keer dat ik het SHINE coachtraject in deze vorm start. De prijs van mijn volgende groepsprogramma gaat gegarandeerd omhoog :-).

 • Als laatste nog even dit.

Lieve jij, er komt geen beter moment. En dat zeg ik niet om je te pesten, maar omdat ik oprecht weet hoe je je voelt. I’ve been there. Dat getouwtrek diep van binnen gaat niet weg (“geef het tijd”, “van uitstel komt afstel” of “uit het oog uit het hart” gaat voor je intuïtie en je soul calling simpelweg niet op). Het zal je subtiele, en niet zo subtiele hints blijven geven. In de vorm van fysieke ongemakken, lage energie, frustratie, stress, onrust. Totdat je luistert. En dan gaat er een wereld aan magie, ontspanning en gevoel van eindelijk thuiskomen voor je open.

Je wake-up call is er niet voor niets geweest. Je intuïtie heeft niet “zomaar” op je deur geklopt. Je bent hier met een reden. Dat weet (en voel) je inmiddels zelf ook wel. Jij hebt alles in je om je zielsverlangen te gaan volgen. Daar aan gehoor te gaan geven. Jouw unieke zielsmissie de wereld in te gaan SHINEN, in die next level versie van jezelf te stappen en je leven op diepgaand niveau te gaan verrijken.

Wanneer jij in je power staat, dan is de wereld te klein.

Ik kan niet wachten om jou volop te gaan zien SHINEN. Are you ready?

SHINE ronde 3 (coming soon)! Nog:

Dag
Uur
Minuut
Seconde

Ben jij een van de 10 lucky ladies die very soon écht een heart-felt "JA" tegen haar zielsmissie gaat zeggen?

Circle