fbpx

SHINE 1:1 coachtraject

SHINE 1:1 coachtraject

Powercoaching voor vrouwen die hun hart groots willen laten SHINEN

Van twijfel naar zelfvertrouwen, diepe voldoening en een sparkle in je ogen die niet meer weg gaat

Herken je dit?

 • Maandagochtend, 8:00, een nieuwe week. Een onrustig gevoel bekruipt je.
  Je staat voor de spiegel, klaar om naar je werk te gaan, terwijl je jezelf voor de zoveelste keer afvraagt: “Hoe lang ga ik dit nog volhouden? Wil ik dit nog wel?” Diep van binnen zit je in de spagaat; je weet je dat je jezelf voor de gek aan het houden bent. Ondanks dat je hersteld bent van je burn-out blijft je energie laag. Je voelt je vlak en bedrukt; juist in een baan die op papier zo fantastisch zou moeten zijn.

 • Je beste vriendin appt of je morgenavond meegaat naar een verjaardagsborrel van jullie collega. Het is de vraag waar je al de hele week tegenop ziet.
  Alles in je zegt “uhm… nee!”. Je besteed je tijd liever aan dingen waar je écht voldoening uit haalt (met een theetje op de bank Brené Brown’s documentaire op Netflix kijken bijvoorbeeld; uhm… ja!). Maar… je bent bang om haar teleur te stellen. Je twijfelt; als je trouw blijft aan jezelf groeien jullie misschien uit elkaar; en dát wil je ook weer niet.

 • Iedere keer als je je Instagram opent like je enthousiast posts van vrouwen die “de stap” al wel hebben gezet.
  Hun vertrouwde leven achter zich hebben gelaten en in volle glorie hun hart aan het volgen zijn. Het inspireert je, maar tegelijkertijd geeft het je ook een confronterend gevoel; zij zijn waar jij ook wilt zijn. Van buitenaf ziet het er makkelijk uit, maar jij hebt géén idee waar je moet beginnen (en je vindt het vooral doodeng).
6

2
 • De sensitiviteit die je hebt ontwikkeld zet je het liefste op een one-way ticket naar Verweggistan. Heel eerlijk: je weet je er vaak geen raad mee.
  Je voelt je vastzitten, als een vlieg in de stroop die de kracht niet heeft om weg te vliegen. Leuk dat je nu zo goed aanvoelt waar je wel en niet blij van wordt, maar keuzes maken die je leven écht op een rocket to the moon zouden zetten (ook al klinken ze nog zo amazing); dat voelt véél te spannend. Wat als mensen je voor gek verklaren? Of nog erger: je totaal de verkeerde keuze maakt?

 • Het lijkt wel alsof je continu in een staat van inner conflict zit, en eerlijk gezegd ben je daar goed klaar mee.
  Van buitenaf heeft je leven glans, maar van binnen voel je je dof en terneergeslagen. Je wilt happy zijn, vol zelfvertrouwen, gelukkig met de keuzes die je maakt. Je bent nota bene hersteld van je burn-out; je zou je nu toch juist euforisch en vol energie moeten voelen? Maar nee: je blijft zoekende; waarom blijft het toch zo moeizaam gaan?

 • Ondanks dat je het liefste glashard in de ontkenning gaat en je jezelf – elke dag weer opnieuw – dezelfde twijfelende vragen stelt (hallo energy drain!), weet je het antwoord stiekem allang.
  Er is een reden dat je intuïtie zo aan je blijft trekken: het wil je iets laten zien, en goed ook. Ready? Jij bent hier om je zielsverlangen achterna te gaan. De wereld – in welke vorm dan ook – een beetje mooier te maken. En alles wat daar niet mee strookt; dat voelt niet lekker meer aan. Sterker nog, die tweestrijd zuigt je leeg.

Stiekem voel jij ook: jouw unieke pad niet bewandelen, dat is geen optie meer.

Hoe zou het voor je zijn als...

 • Je je onderbuikgevoel – of zielsverlangen – nu écht op de eerste plek gaat zetten?
 • Je glashelder hebt wat je hier te doen hebt?
 • Je alleen nog maar keuzes maakt waar JIJ echt gelukkig van wordt – zonder schuldgevoel?
 • Het zelfvertrouwen voelt om nu écht door te gaan pakken? En excuses zonder pardon de deur wijst (bye bye inner conflict!)?
 • Je van je sensitiviteit je superpower maakt?
 • Je eindelijk die sprankeling in je ogen krijgt waar je al zo lang naar verlangt?
 • Je diepe voldoening ervaart doordat je (finally!) doet wat je hier te doen hebt? (laat ik de daarbij horende rust, ontspanning en energie vooral niet vergeten ;-)).
 • En dit allemaal terwijl je de wereld ook nog een beetje mooier maakt?

3

In mijn allernieuwste coachtraject SHINE ga je de stappen zetten om jouw inner calling te omarmen en van binnenuit te gaan stralen!

En hallo mooie vrouw; ik ben mega blij dat je hier bent.

Ok, leuk! Maar... wat houdt het in?

3 maanden lang intensieve coaching met mij, met daarin:

  • 6 (online) 1:1 coachsessies van 1 uur (elke 2 weken een).
  • 1 (online) 1:1 ademsessie van 1 uur.
  • 6 high-vibe video’s met elk een ander thema, die onze coachsessies ondersteunen en jou op een rocket to the moon zetten om jouw zielsverlangen te gaan volgen.
  • Pdf-werkboek met praktische opdrachten, waarin je ook je Shine coachdoelen opschrijft, concrete actiestappen opvolgt en journalt over je voortgang tussen sessies in (hallo flow!).

Dit programma bevat mijn meest waardevolle tips, tools en “a-ha!” inzichten.
Dé dingen die ik had willen weten toen ik 3 jaar geleden the big leap maakte, mijn baan opzei en (onder andere) voor mezelf begon.

Het is praktisch en down to earth, mét een spirituele touch.
The best of my best.

Geloof me: ik was een gat in de lucht gesprongen als iemand dit destijds met me had gedeeld.
En dan heb ik het nog niet eens over de coach- en ademsessies ;-).

4

Aan het einde van dit traject heb jij:

 • Crystal clear wat jouw zielsverlangen is – een stip op de horizon die de drijvende kracht is achter elke keuze die je maakt.
 • Concrete stappen gezet en knopen doorgehakt – and you’ve only just begun ;-).
 • De tools om blokkades te herkennen, omarmen en vóór je te laten werken (in plaats van tegen je).
 • Een rotsvast vertrouwen in jezelf en in het leven. Je zit in de driver’s seat en weet precies wat ervoor nodig is om het pad van jouw zielsmissie te bewandelen.
 • Geloof in jouw waarheid. Dat dat wat jij voelt klopt. Daar durf je nu ook echt, ein-de-lijk, voor te gaan staan.
 • Liefde voor jezelf. Voor ALL of you. Je ervaart rust, ontspanning, bent comfortabel met de highs én de lows (dus ook als het even wat “minder” gaat).
 • Je sensitiviteit je beste vriend gemaakt. Het is je meest waardevolle raadgever; jouw kompas op jouw unieke pad.
 • Een diepe voldoening en volop energie. Je voelt je thuis bij jezelf, wat – spoiler alert – ook al je andere relaties ten goede komt.

Kortom: je weet precies wat ervoor nodig is om jouw zielsmissie te gaan leven, je power terug te claimen én je eigen grootste cheerleader te zijn along the way.

Want weet je, lieve jij: het mág en het kán echt anders. Ik ben hier om jou te laten STRALEN.

Worden je ogen nu groter? Voel je in elke vezel van je lichaam; “Yes, dit wil ik!”? Een hele grote "JA"?

NB: Ik coach vrouwen die er écht klaar voor zijn om next level te gaan, in die nieuwe, grootse versie van zichzelf willen stappen en hun excuses liefdevol bij de voordeur laten staan. In een shine sessie zoomen we in op de kern van je verlangen, dat wat jou nog tegenhoudt en kijken we of er een fijne klik tussen ons is. Als we beide een heartfelt “YES” voelen, gaan we samen aan de slag!

SHINE ronde 1 - de details:

Ik heb deze 1ste ronde plek voor (maximaal) 5 powervrouwen die diep van binnen voelen dat het tijd is om hun inner calling nu echt te gaan volgen.

We starten in de week van maandag 12 oktober.

Omdat dit het allereerste SHINE-programma is is de investering nu eenmalig: 999,- inclusief btw. Een deelbetaling in drie termijnen (3 x 359,- incl. btw) is ook mogelijk. *

* Let op: bij een volgende ronde gaat de prijs gegarandeerd omhoog.

Zij gingen je voor:

"Ik heb mijn energie weer teruggevonden, weet waar mijn hart sneller van gaat kloppen en heb een leuke nieuwe baan gevonden. Mijn sparkle is terug en ik voel me mega powerful! Ik sta keihard in mijn kracht en ben zo ontzettend dankbaar voor alle mooie dingen die op mijn pad komen. Heel erg bedankt voor alles lieve Fleur!"

Vivian, 27 jaar

"Ik ben echt super dankbaar dat ik Fleur op Instagram ben tegengekomen! Sinds ik haar coachtraject heb gevolgd ben ik omhoog geschoten qua burn-out herstel, ervaar ik meer rust en sta ik veel meer in contact met m’n intuïtie. Mijn relatie heeft meer diepgang gekregen, ik voel me meer verbonden met de mensen om me heen en ook in mijn werk als ondernemer durf ik mijn intuïtie nu echt te volgen. Het is een wereld van verschil, ik voel me zoveel lichter! Ik pak nu zelf de verantwoordelijkheid over mijn leven - en dat werpt z’n vruchten echt af."

Yvette, 26 uit Wijnandsrade

“De investering die ik in mezelf heb gedaan is in geen enkel bedrag uit te drukken. Coaching met Fleur is een verademing na een verstikkende periode. Het leven krijgt weer meer kleur. Voor eenieder die twijfelt of coaching bij Fleur zijn vruchten afwerpt; dit doet het. De flow is terug; de ene na de andere mooie aanbieding komt op mijn pad. Ik zit lekker(der) in mijn vel en kan weer intens genieten. Vertrouw erop dat als je jezelf deze kans gunt, er voor je gezorgd gaat worden."

Michelle, 25 jaar uit Tilburg

"Ik ben zo dankbaar dat ik Fleur heb gevonden en zij mij heeft begeleid in mijn burn-out journey. Dankzij Fleur ben ik dichtbij mezelf gekomen, heb ik naar mijn hart leren luisteren en heb ik mijn eigen waarde en kracht gevonden."

Grace, 29 jaar uit Amsterdam

Fleur heeft mij op een rocket to the moon gezet. Haar hulp inroepen was de beste beslissing die ik kon maken voor mijn burn-out herstel!"

Iris, 30 jaar uit Utrecht

“Fleur heeft haar liefde voor intuïtie op mij overgebracht. Ze heeft me geleerd om weer te houden van. Te houden van mezelf, te luisteren naar mijn behoeften en om te voelen, waardoor ik nu veel meer vanuit mezelf leef in plaats van voor anderen. En misschien wel het allerbelangrijkste: ze heeft me geleerd om weer te houden van het leven. Mijn leven. Iets waar ik voor altijd profijt van ga hebben!”

Marieke, 30 jaar uit Amsterdam

"Sinds februari ’18 loop ik bij een psycholoog en in die hele periode heb ik niet de inzichten gehad die ik vandaag bij Fleur (januari '19) in 1 sessie kreeg."

Michelle, 25 jaar uit Tilburg

"Het voelt alsof er een hele nieuwe wereld voor me open is gegaan, wat betreft intuïtief leven maar ook spiritualiteit. Nooit gedacht dat ik überhaupt ooit zou mediteren en nu voel ik gewoon dat ik daar behoefte aan heb! Fleur heeft me echt hele fijne inzichten gegeven en ook handvatten voor hoe ik verder wil leven. Daar ben ik echt onwijs blij mee. Dit nieuwe (ontdekte) stukje van mezelf wil ik zeker blijven ontwikkelen!"

Jadeena, 28 jaar uit Nijmegen

Zij gingen je voor:

"Ik heb mijn energie weer teruggevonden, weet waar mijn hart sneller van gaat kloppen en heb een leuke nieuwe baan gevonden. Mijn sparkle is terug en ik voel me mega powerful! Ik sta keihard in mijn kracht en ben zo ontzettend dankbaar voor alle mooie dingen die op mijn pad komen. Heel erg bedankt voor alles lieve Fleur!"

Vivian, 27 jaar

"Ik ben echt super dankbaar dat ik Fleur op Instagram ben tegengekomen! Sinds ik haar coachtraject heb gevolgd ben ik omhoog geschoten qua burn-out herstel, ervaar ik meer rust en sta ik veel meer in contact met m’n intuïtie. Mijn relatie heeft meer diepgang gekregen, ik voel me meer verbonden met de mensen om me heen en ook in mijn werk als ondernemer durf ik mijn intuïtie nu echt te volgen. Het is een wereld van verschil, ik voel me zoveel lichter! Ik pak nu zelf de verantwoordelijkheid over mijn leven - en dat werpt z’n vruchten echt af."

Yvette, 26 uit Wijnandsrade

“De investering die ik in mezelf heb gedaan is in geen enkel bedrag uit te drukken. Coaching met Fleur is een verademing na een verstikkende periode. Het leven krijgt weer meer kleur. Voor eenieder die twijfelt of coaching bij Fleur zijn vruchten afwerpt; dit doet het. De flow is terug; de ene na de andere mooie aanbieding komt op mijn pad. Ik zit lekker(der) in mijn vel en kan weer intens genieten. Vertrouw erop dat als je jezelf deze kans gunt, er voor je gezorgd gaat worden."

Michelle, 25 jaar uit Tilburg

"Ik ben zo dankbaar dat ik Fleur heb gevonden en zij mij heeft begeleid in mijn burn-out journey. Dankzij Fleur ben ik dichtbij mezelf gekomen, heb ik naar mijn hart leren luisteren en heb ik mijn eigen waarde en kracht gevonden."

Grace, 29 jaar uit Amsterdam

Fleur heeft mij op een rocket to the moon gezet. Haar hulp inroepen was de beste beslissing die ik kon maken voor mijn burn-out herstel!"

Iris, 30 jaar uit Utrecht

“Fleur heeft haar liefde voor intuïtie op mij overgebracht. Ze heeft me geleerd om weer te houden van. Te houden van mezelf, te luisteren naar mijn behoeften en om te voelen, waardoor ik nu veel meer vanuit mezelf leef in plaats van voor anderen. En misschien wel het allerbelangrijkste: ze heeft me geleerd om weer te houden van het leven. Mijn leven. Iets waar ik voor altijd profijt van ga hebben!”

Marieke, 30 jaar uit Amsterdam

"Sinds februari ’18 loop ik bij een psycholoog en in die hele periode heb ik niet de inzichten gehad die ik vandaag bij Fleur (januari '19) in 1 sessie kreeg."

Michelle, 25 jaar uit Tilburg

"Het voelt alsof er een hele nieuwe wereld voor me open is gegaan, wat betreft intuïtief leven maar ook spiritualiteit. Nooit gedacht dat ik überhaupt ooit zou mediteren en nu voel ik gewoon dat ik daar behoefte aan heb! Fleur heeft me echt hele fijne inzichten gegeven en ook handvatten voor hoe ik verder wil leven. Daar ben ik echt onwijs blij mee. Dit nieuwe (ontdekte) stukje van mezelf wil ik zeker blijven ontwikkelen!"

Jadeena, 28 jaar uit Nijmegen

Twijfels, vragen, onduidelijkheden? Ik neem ze voor je weg!

 • Ik voel kriebels; het voelt supergoed, maar ook spannend!

Dat begrijp ik helemaal. Je hoofd, of je ego, zal een eindeloze rij aan feiten blijven opsommen die je tegenhoudt om er dit keer wél echt voor te gaan. En dat terwijl je gevoelsmatig maar 1 ding voelt: en dat is GAAN. Springen. Take the leap. Je intuïtie praat met je, en als je heel eerlijk bent weet je dat maar al te goed. Dat je tot hier hebt gelezen, zegt namelijk al genoeg ;-). Weet dat dit gevoel - in de vorm van onrust, laag energieniveau, een gespannen lichaam - aan je zal blijven trekken tot je er wel gehoor aan gaat geven. It’s up to you. Als je het echt te spannend vindt, is dat ook helemaal ok :-). Dan is het moment gewoon nog niet voor jou – en that’s fine too.

 • Ik weet niet (zeker) wat mijn zielsverlangen is.

Ha! Dit is een mooie. Waarschijnlijk weet je dat wel, maar zeg je vooral tegen jezelf dat je het niet weet omdat het daardoor lekker vaag blijft. Wat vaag is, is niet concreet, en daardoor minder echt, of eng. Maar no worries, hier komen we snel genoeg achter ;-).

 • Ik heb geen burn-out gehad. Is dit traject dan ook voor mij?

Wanneer je een andere vorm van wake-up call hebt gehad (zoals een groot verlies, paniekaanvallen, of overspannenheid), of gewoon helemaal "aan" gaat bij de beschrijving hierboven, dan is dit traject zeker ook voor jou! Check vooral bij jezelf hoe je je over het programma voelt; wanneer het een hele grote “YES” is, weet je dat je goed zit.

 • Ik heb al een belangrijke knoop doorgehakt (voor mezelf begonnen, verhuisd, m’n relatie beëindigd, etc.), maar ik blijf het zó uitdagend vinden om stappen te zetten en kom moeizaam vooruit. Is dit traject dan ook voor mij?

Ja, ja en ja! Dan is dit traject JUIST voor jou. Zolang je maar echt bereid bent om ervoor te gaan en de verantwoordelijkheid te pakken, ben je aan het juiste adres. Can’t wait to meet you :-).

 • Ik heb een full-time baan, kan ik het traject er ook naast doen?

No problem, zolang je maar een hele grote “JA” voelt en je je volledige commitment kunt geven.

 • Ik vind het best een investering.

Dat begrijp ik. Tegelijkertijd – hoe cliché het ook klinkt – is het de meest waardevolle investering die er is. De afgelopen drie jaar heb ik ruim 25.000,- in mijn eigen ontwikkeling (coaches, opleidingen en kennis) geïnvesteerd. De highlights daarvan (plus een dosis levenslessen waar je u tegen zegt) komen in dit coachtraject aan bod. Als je het zo bekijkt, is dit echt een waanzinnig goede deal ;-).

Daarnaast: als ik dit traject aan het begin van mijn reis was tegengekomen had ik er meteen voor getekend! Hoe vaak ik me wel niet geblokkeerd heb gevoeld (“HOE dan?”), behoefte heb gehad aan iemand die me écht begreep of vol verwondering uitriep: “ohhh zit het ZO!” is op geen 100 handen te tellen. Alleen de energie, tijd en frustratie die me dat zou hebben gescheeld is de investering van dit traject al dubbel en dwars waard.

 • Kan ik in delen betalen?

Yes, dat kan! Je kunt in 3 keer betalen: dan komt je investering neer op 3 x 359,- incl. btw (i.p.v. eenmalig 999,- incl. btw) Let op: dit is een eenmalige prijs. Na deze eerste ronde gaat de prijs omhoog.

 • Als laatste nog even dit.

Lieve jij, er komt geen beter moment. En dat zeg ik niet om je te pesten, maar omdat ik oprecht weet hoe je je voelt. I’ve been there. Dat getouwtrek diep van binnen gaat niet weg (“geef het tijd”, “van uitstel komt afstel” of “uit het oog uit het hart” gaat voor je intuïtie simpelweg gewoon niet op). Het zal je subtiele, en niet zo subtiele hints blijven geven. In de vorm van fysieke ongemakken, lage energie, frustratie, onrust. Totdat je luistert. En dan gaat er een wereld aan magie voor je open.

Je wake-up call is er niet voor niets geweest. Je intuïtie heeft niet “zomaar” op je deur geklopt. Je bent hier met een reden. Dat weet (en voel) je inmiddels zelf ook wel. Jij hebt alles in je om je zielsverlangen te gaan volgen. Daar aan gehoor te gaan geven. Jouw specifieke soul missie de wereld in te gaan brengen en je leven op diepgaand niveau te gaan verrijken.

Wanneer jij in je power staat, dan is de wereld te klein.

Ik kan niet wachten om je te gaan helpen. Are you ready?

Scroll naar top