fbpx
Burnout_life_coach_Amsterdam

Insta cursus #van burn-out tot bloei | 11-15 maart 2019

"Dé interactieve, laagdrempelige insta-cursus voor millennials die zich overprikkelt, gestrest of burnt-out voelen."

Wat is het?

 • 5-daagse insta-cursus: in je eigen tijd en op je eigen tempo te volgen (je kan 'm een maand lang terugkijken).
 • Data: 11-15 maart 2019.
 • Waar: op een uniek Instagram account (zie onder).
 • Prijs: 47 euro.
 • Thema's: o.a. stress & burn-out, jezelf op #1 zetten, grenzen stellen, naar je lichaam luisteren, keuzes maken, omdenken van overtuigingen, energiegevers en -nemers, en nog veel meer.
 • Waardering: 9,0 - lees hier de reviews.

Wat kun je verwachten?

 • Iedere dag om 10:00 nieuwe stories
 • Boordevol tips, inzichten en coaching.
 • E-book met alle highlights en opdrachten.
 • Live Q&A waarin je al je vragen kunt stellen.
 • Inspiratie vanuit mijn eigen burn-out en interviews met tientallen coachees.
 • Kennis uit gevolgde opleidingen - MSc Sociale Psychologie (London School of Economics), Consciousness Coaching (Creative Consciousness Nederland), Yin yoga (De Nieuwe Yogaschool) en Mindfulness (Centrum voor Mindfulness).

Dit ga je leren:

 • Dag 1: Begrijpen (de context): wat is een burn-out (incl. misvattingen), hoe ontstaat het, wat is stress en wat gebeurd er in je lichaam bij een stressreactie, hoe kan je stress & burn-out signalen herkennen, wat is overspannen zijn vs. het hebben van een burn-out.
 • Dag 2: Acceptatie & vertrouwen: draagkracht, het rollercoaster effect, 3x de juiste mindset (+ jouw groeikans), acceptatie vs. weerstand, de U-grafiek.
 • Dag 3: Leren: onbewuste overtuigingen, jouw unieke lessen, jezelf op #1 zetten, van denken naar voelen, meditatie, je grenzen aangeven, kwalitatievere keuzes maken.
 • Dag 4: Toepassen: het begrijpen van je emotiesenergiegevers vs. energienemers, je omahobby, positiviteit en hoe om te gaan met je omgeving.
 • Dag 5: Groeien: re-integratie, omdenken (je burn-out als kans), de nieuwe jij, kwalitatiever leven, hoe je het leven creërt dat bij jou past, van burn-out tot bloei.
Burnout_life_coach_millennials_Amsterdam
Burnout_life_coach_millennials_Amsterdam

Dit ga je leren:

 • Dag 1: Begrijpen (de context): wat is een burn-out (incl. misvattingen), hoe ontstaat het, wat is stress en wat gebeurd er in je lichaam bij een stressreactie, hoe kan je stress & burn-out signalen herkennen, wat is overspannen zijn vs. het hebben van een burn-out.
 • Dag 2: Acceptatie (draagkracht, mindset, en vertrouwen): het rollercoaster effect, 3x de juiste mindset (+ jouw groeikans), acceptatie vs. weerstand, de U-grafiek.
 • Dag 3: Leren: onbewuste overtuigingen, jouw unieke lessen, jezelf op #1 zetten, van denken naar voelen, meditatie, je grenzen aangeven, kwalitatievere keuzes maken.
 • Dag 4: Toepassen: het begrijpen van je emotiesenergiegevers vs. energienemers, je omahobby, positiviteit en hoe om te gaan met je omgeving.
 • Dag 5: Groeien: re-integratie, omdenken (je burn-out als kans), de nieuwe jij, kwalitatiever leven, hoe je het leven creërt dat bij jou past, van burn-out tot bloei.
Burnout_life_coach_Amsterdam

Voor wie is het?

Studenten en millennials die zich gestrest voelen, overspannen zijn of een burn-out hebben en zich weer echt lekker in hun vel willen gaan voelen. Goed te combineren met een bestaand coachingstraject of een traject bij de psycholoog. 

Ben je op zoek naar begrip, wil je je burn-out klachten op een dieper niveau begrijpen en praktische tips en oefeningen krijgen? Wil je oude (denk)patronen doorbreken en (nieuwe) positieve inzichten omarmen? En wil je concrete stappen zetten in je herstel, vertrouwen krijgen in een hele mooie toekomst, en heel veel bonusliefde van mij ontvangen? Dan is dit jouw cursus!

Waarom deze cursus?

Tijdens mijn eigen burn-out in 2015 heb ik een grote passie ontwikkeld voor alles wat met mindful, liefdevol leven te maken heeft. Ik weet nog hoe zoekende ik was, hoeveel vragen ik had en hoe groot mijn behoefte was om iemand te vinden die me begreep en me kon helpen. Alleen... kon ik diegene nergens vinden.

Met deze cursus heb ik precies gecreëerd waar ik destijds zo'n behoefte aan had.

Toen ik erachter kwam dat er veel meer mensen met stress en burn-out klachten rondliepen (op dit moment zijn dat 1 op de 5 millennials en 1 op de 4 studenten) dacht ik: hier wil ik wat aan doen. En ontstond er bij mij een sterke behoefte om alles wat ik geleerd had te gaan delen. En dat komt allemaal samen in deze cursus!

Burnout_life_coach_Amsterdam

Hoe werkt het?

 • Als je een kaartje koopt krijg je toegang tot een uniek Instagram account (zie hiernaast).
 • Iedere dag om 10:00 ontvang je 10-15 min aan stories en foto's over elk onderwerp, plus opdrachten voor thuis.
 • In totaal ben je +/- 30 min per dag met de cursus bezig.
 • Daarnaast is er een Q&A van 1 uur op dag 5. 
 • De stories worden opgeslagen in de highlights, en kan je 1 maand lang terugkijken op het Insta account. 
 • Je kan de cursus dus helemaal op je eigen tempo volgen!
 • Let op: de Q&A blijft 24 uur online staan - daar kan je live bij zijn, of zorg dat je 'm binnen een dag terugkijkt.

Zo doe je mee!

 1. Je koopt hier een kaartje voor de cursus en krijgt dan een bevestigingsmail met de link (die staat onderaan de mail en op je factuur) naar het insta-account.
 2. Maak een screenshot of foto van je mail of factuur en ga naar het Instagram account dat in de mail wordt genoemd.
 3. Doe vervolgens twee dingen. Stuur 1) een vriendschapsverzoek en 2) je screenshot van je bevestiging in een chatbericht.
 4. Dat doe je door op de puntjes in de rechterbovenhoek te drukken en dan "chatbericht sturen".
 5. Je wordt uiterlijk 24 uur voor de cursus begint toegelaten tot het account!

Over Fleur

Hi! Ik ben Fleur (@fleurbrunninkhuis). Het is mijn doel om jou, en zoveel mogelijk andere millennials, te helpen je weer lekker in je vel te laten voelen zodat je stressvrij en gelukkig in het leven blijft staan!

Als ambitieuze millennial heb ik, na m'n eigen burn-out in 2015, het roer helemaal omgegooid. Ik ken je struggles, en wil niets liever dan jou verder op weg helpen naar geluk en balans.

Als burn-out en life coach doe ik dat door 1:1 coachtrajecten, geef ik workshops bij bedrijven over onderwerpen zoals stress, mindfulness en bewustwording en deel ik wekelijks tips en tricks via Instagram en op mijn blog

Ook heb ik met veel liefde een aantal gratis tools (een mini gids, e-book en meditaties) voor je gemaakt die je helpen je bewustzijn te vergroten. Je kunt ze hier downloaden.

Meer informatie over mij en mijn achtergrond lees je hier.

Burnout_life_coach_Amsterdam

Reviews

De cursus is onbetaalbaar. Ik vind het fijn om naar je te luisteren, ik houd van je enthousiasme en je liefdevolle benadering. Daarnaast vond ik het fijn dat je persoonlijk reageerde op de reacties die je krijgt onder je blogs. Ik zou deze cursus aan iedere millennial aanbevelen, omdat je op een laagdrempelige manier en op je eigen tijd meer inzicht kunt krijgen. Het is niet alleen waardevol voor millennials met een burn-out, maar voor alle millennials omdat het ook veel tips geeft over in balans blijven etc en waarom dat goed voor je is, zodat je juist niet omvalt."

Michelle, 25 jaar uit Tilburg

"Dankjewel Fleur voor de topcursus! Denk dat het allerfijnste aan de cursus is dat je doelgroep zo specifiek (millennials) is; andere info/masterclasses die ik online vind zijn veel algemener en ik merk dat het voor millennials toch echt anders is. Daarnaast ook je eigen ervaringen! De grootste toegevoegde waarde vind ik de inspiratie, motivatie en concrete tips voor de groeifase. Mijn intentie was om hiervoor handvatten te krijgen om mijn toekomst vorm te geven. Dat is zeker gelukt, je hebt me (vooral de laatste dagen) zowel heel veel inspiratie gegeven (zoals de quotes) als taken waar ik echt concreet mee aan de slag kan. En ik heb ook antwoord op vragen als ‘hoe herken ik uiteindelijk herstel’ en ‘blijft die gevoeligheid’ want dat zijn echt dingen die ik me heb afgevraagd! Voelde me gelukkig al aardig positief over mijn herstel, maar nu nog veel meer!"

Willemijn, 26 jaar uit Amsterdam

“Mooi mens ben je! Het is me ontzettend bevallen dat ik op m’n eigen tijd kon ‘inchecken’ en interactie gemakkelijk mogelijk was. Al ben ik een eind in m’n burn-out herstel, toch is het fijn af en toe stil te (blijven) staan bij álle aspecten (oorzaken, onderdelen en oplossingen) van burn-out. De cursus #vanburnouttotbloei biedt dat op zo’n laagdrempelige manier, met veel value for money, dat ik dit iedereen met stressgerelateerde klachten aanbeveel! Keep up the good work!

Anoniem

“Dank!!! Topcursus! Je cursus is heel goed opgebouwd! Heb zelf heel lang een burn-out (gehad). Voel me nu weer stukken beter en was benieuwd wat voor lessen ik uit deze cursus zou kunnen halen. Het allerfijnste vind ik de rode draad en super duidelijke structuur, waardoor je de burn-out en daardoor ook jezelf en je situatie beter gaat begrijpen en de laatste kwartjes op z’n plek vielen. Was heel fijn om m’n burn-out nog eens door te nemen aan de hand hiervan!! De uitleg met cortisol was heel goed en de 50-60% regel is een hele goede! Daarnaast acceptatie en vertrouwen is een hele goede! Zonder acceptatie en vertrouwen zou het zoveel langer duren. Iets van “trust the process”. Zou het zeker aanraden! Je brengt het ook op een hele leuke enthousiaste manier. Merkt echt dat het je passie is om mensen met een burn-out te helpen!”

Sietske, 26 uit Melbourne

Je cursus heeft me zoveel inzichten gegeven! Je vertelt alles super begrijpelijk en legt het heel helder uit. Je bent echt een super fijne coach, en het is zo fijn dat je dit online deelt! Ik heb al eerder een masterclass van je gevolgd en deze cursus was een super uitgebreide toevoeging daarop. Ik vond elke dag super fijn! Vooral je vrolijkheid was erg aanstekelijk en maakt het prettig om naar te kijken en luisteren. Ik deed mee omdat ik al jarenlang ziekjes was wat me uiteindelijk (denk ik) in een burn-out heeft gebracht omdat ik continu teveel heb gevraagd van m’n lichaam. Het inzicht over onbewuste overtuigingen heeft voor mij erg gewerkt! Verder vind ik het stukje vertrouwen dat jij geeft ook erg fijn, dat je je burn-out moet omarmen als je beste vriend. De concrete opdrachten maken het compleet!  Ik heb de cursus zeker aangeraden, omdat ik vind dat je heel veel waardevolle inzichten geeft en het voor mij in ieder geval wel een stukje ondersteuning brengt! En dat wil ik m’n vrienden die met hetzelfde probleem kampen niet ontnemen. Heel erg bedankt lieve Fleur!”

Kiki, 24 jaar uit Amsterdam

“Mijn reden om mee te doen was omdat ik tot nu toe bij een psycholoog gelopen heb en nu ook iets wilde doen wat meer burnout-specifiek was. Ik ben al wat verder in mijn proces en ondertussen alweer bezig met reïntegreren, en het meeste uit de cursus had ik al wel eens ergens besproken/gelezen/geleerd, maar voor mij was het heel fijn om alles weer even bij elkaar/achter elkaar te horen! Het fijnste vond ik om al die verschillende thema's en onderwerpen bij elkaar te hebben, en de inzichten en opdrachten rondom energiebalans het meest waardevol! Het niveau van de cursus was veel hoger en veel waardevoller dan ik vooraf gedacht had! En voor mij waren vooral de praktische tips en opdrachten heel fijn. Plus, het feit dat je het in je eigen tijd kon doen was top! Heel erg bedankt voor de fijne cursus!"

Anoniem

Reviews

De cursus is onbetaalbaar. Ik vind het fijn om naar je te luisteren, ik houd van je enthousiasme en je liefdevolle benadering. Daarnaast vond ik het fijn dat je persoonlijk reageerde op de reacties die je krijgt onder je blogs. Ik zou deze cursus aan iedere millennial aanbevelen, omdat je op een laagdrempelige manier en op je eigen tijd meer inzicht kunt krijgen. Het is niet alleen waardevol voor millennials met een burn-out, maar voor alle millennials omdat het ook veel tips geeft over in balans blijven etc en waarom dat goed voor je is, zodat je juist niet omvalt."

Michelle, 25 jaar uit Tilburg

"Dankjewel Fleur voor de topcursus! Denk dat het allerfijnste aan de cursus is dat je doelgroep zo specifiek (millennials) is; andere info/masterclasses die ik online vind zijn veel algemener en ik merk dat het voor millennials toch echt anders is. Daarnaast ook je eigen ervaringen! De grootste toegevoegde waarde vind ik de inspiratie, motivatie en concrete tips voor de groeifase. Mijn intentie was om hiervoor handvatten te krijgen om mijn toekomst vorm te geven. Dat is zeker gelukt, je hebt me (vooral de laatste dagen) zowel heel veel inspiratie gegeven (zoals de quotes) als taken waar ik echt concreet mee aan de slag kan. En ik heb ook antwoord op vragen als ‘hoe herken ik uiteindelijk herstel’ en ‘blijft die gevoeligheid’ want dat zijn echt dingen die ik me heb afgevraagd! Voelde me gelukkig al aardig positief over mijn herstel, maar nu nog veel meer!"

Willemijn, 26 jaar uit Amsterdam

“Mooi mens ben je! Het is me ontzettend bevallen dat ik op m’n eigen tijd kon ‘inchecken’ en interactie gemakkelijk mogelijk was. Al ben ik een eind in m’n burn-out herstel, toch is het fijn af en toe stil te (blijven) staan bij álle aspecten (oorzaken, onderdelen en oplossingen) van burn-out. De cursus #vanburnouttotbloei biedt dat op zo’n laagdrempelige manier, met veel value for money, dat ik dit iedereen met stressgerelateerde klachten aanbeveel! Keep up the good work!

Anoniem

“Dank!!! Topcursus! Je cursus is heel goed opgebouwd! Heb zelf heel lang een burn-out (gehad). Voel me nu weer stukken beter en was benieuwd wat voor lessen ik uit deze cursus zou kunnen halen. Het allerfijnste vind ik de rode draad en super duidelijke structuur, waardoor je de burn-out en daardoor ook jezelf en je situatie beter gaat begrijpen en de laatste kwartjes op z’n plek vielen. Was heel fijn om m’n burn-out nog eens door te nemen aan de hand hiervan!! De uitleg met cortisol was heel goed en de 50-60% regel is een hele goede! Daarnaast acceptatie en vertrouwen is een hele goede! Zonder acceptatie en vertrouwen zou het zoveel langer duren. Iets van “trust the process”. Zou het zeker aanraden! Je brengt het ook op een hele leuke enthousiaste manier. Merkt echt dat het je passie is om mensen met een burn-out te helpen!”

Sietske, 26 jaar uit Melbourne

Je cursus heeft me zoveel inzichten gegeven! Je vertelt alles super begrijpelijk en legt het heel helder uit. Je bent echt een super fijne coach, en het is zo fijn dat je dit online deelt! Ik heb al eerder een masterclass van je gevolgd en deze cursus was een super uitgebreide toevoeging daarop. Ik vond elke dag super fijn! Vooral je vrolijkheid was erg aanstekelijk en maakt het prettig om naar te kijken en luisteren. Ik deed mee omdat ik al jarenlang ziekjes was wat me uiteindelijk (denk ik) in een burn-out heeft gebracht omdat ik continu teveel heb gevraagd van m’n lichaam. Het inzicht over onbewuste overtuigingen heeft voor mij erg gewerkt! Verder vind ik het stukje vertrouwen dat jij geeft ook erg fijn, dat je je burn-out moet omarmen als je beste vriend. De concrete opdrachten maken het compleet!  Ik heb de cursus zeker aangeraden, omdat ik vind dat je heel veel waardevolle inzichten geeft en het voor mij in ieder geval wel een stukje ondersteuning brengt! En dat wil ik m’n vrienden die met hetzelfde probleem kampen niet ontnemen. Heel erg bedankt lieve Fleur!”

Kiki, 24 jaar uit Amsterdam

“Mijn reden om mee te doen was omdat ik tot nu toe bij een psycholoog gelopen heb en nu ook iets wilde doen wat meer burnout-specifiek was. Ik ben al wat verder in mijn proces en ondertussen alweer bezig met reïntegreren, en het meeste uit de cursus had ik al wel eens ergens besproken/gelezen/geleerd, maar voor mij was het heel fijn om alles weer even bij elkaar/achter elkaar te horen! Het fijnste vond ik om al die verschillende thema's en onderwerpen bij elkaar te hebben, en de inzichten en opdrachten rondom energiebalans het meest waardevol! Het niveau van de cursus was veel hoger en veel waardevoller dan ik vooraf gedacht had! En voor mij waren vooral de praktische tips en opdrachten heel fijn. Plus, het feit dat je het in je eigen tijd kon doen was top! Heel erg bedankt voor de fijne cursus!"

Anoniem

Vragen? Stuur me een berichtje!

Vragen? Stuur me een berichtje!

Scroll naar top